Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Była u nas wichura zwialo mi pape z dachu potrzebne mi 400 zł na naprawę właśnie straciłam prace jestem sama nie mam z kad wziasc pomóżcie każde 2 zł dla mnie wazne wstydze sie ale w was moja szansa mój nr konta PKO Bank Polski 29 1020 2629 0000 9502 0351 9808

Gość gość
Kup sobie slownik

Gość gość
ciekawe czy znajdzie się naiwniak :>

Gość gość
Mam zdjęcia dachu nie z Internetu jakby ktoś był ciekawy

Gość gość
Ja ci wyśle 5 zł to nie majątek czasami ludzie wola dać pijakowi niż potrzebującej osobie

Gość gość
Dziękuję bardzo jednak nie wszyscy są obojętni jak pracowałam to nikomu nie odmówiłam pomocy.A teraz niestety...Mam nadzieje ze szybko znajdę prace bo prosić kogoś o pomoc to jest dla mnie wstyd ale niestety potrzebuje pomocy za położenie papy tutaj pan nie weźmie tylko muszę kupić ta pape

Gość gość
Pokaż te zdjęcia tutaj :)

Gość gość
Jak mi ktoś powie jak z telefonu bo nie wiem jak się tu wkleja

Gość gość
Ja też ci wyśle 10 zł najwyżej zrezygnuje z czekolady tobie pomoże mi oszczędzi kalorii potem daj znac czy udało się naprawić dach powodzenia:-)

Gość gość
Jasne.... :)

Gość gość
Ja wiem i zdaje sobie sprawę ze większość z was bierze mnie za oszustke bo wiele jest takich i też się nie raz naciełam ale ja nikogo nie zmuszam tylko poprosiłam szczeze powiem też bym miała obiekcje ,ale pomyślałam ze moze ktoś mi pomoże a jak nie to chociaż mile słowo.Tez dla mnie ważne.

Gość gość
Daj zdjęcie dachu z datownikiem, albo kartką z dzisiejszą datą, to jak zobaczę dowód to i 50zł wyślę. Bez tego, jesteś tu kolejną naciągaczką, z kolejną historyjką. A zdjecie wstawiasz na zapodaj.net a tu potem link i wszyscy już widzą czy to prawda, czy ściema.

Gość gość
Weszlam na ta strone ale nie wiem naciskam browse i nic się nie robi i jest kludka nie wiem czy ja nie potrafię czy to wina telefonu mam Nokie ale jakas starsza.Wczoraj próbowałam wysłać zdjęcia na facebook i też nie mogłam.komputera nie mam niestety.A 50 zł to jest za duzo od jednej osoby naprawde.Tyle bym nie przyjęła mimo ze potrzebuje.

Gość gość
Dla mnie te zł, to też dużo, ale jeśli naprawde masz tragicznie, to jestem w stanie pomóc,. Z tym że tak jak pisze, musze mieć dowód, bo dzisiejsze czasy to plaga wyłudzeń i oszustw. Możliwe, ze ty taka nie jesteś, ale postaw też sie w naszej sytuacji. Człowiek nie raz pomógł, a potem wyszło ze dał się nabrać i teraz już jest ostrożny. Nie chcesz 50zł, dam 20zł, ale dowód!

Gość gość
Wiem próbowałam wstawić zdjęcie ale nie wiem jak naprawdę nie jestem jakimś orłem jeśli chodzi o internet proste sprawy to tak.jak naciskalam to browse to tak jak by mi się zaznaczalo i tyle kludka jest w tym pasku co jest adres .Ja się na tym nie znam.Po prostu nawet jak się trochę wyzale to lżej .Nic nie poradzę nie potrafię wkleić tych zdjęć.Ale dziękuję za chęci i dobre słowo.Naprawde.

Gość gość
Ja ci prześle parę groszy od tego nie umrę a nawet jak jesteś naciagaczka to trudno ale widzę ze jakbys chciala to byś wyciągnęła te 50 zł byle jakie zdjęcie wstawiła a kto by się zorientował.Taka jest prawda.Teraz w tych czasach to starej rudery zdjęcie można zrobić a data?Nie ma teraz z tym problemu.Zdjecie teraz to żaden dowód. A oszust zrobi wszystko żeby naciągnąć i myślę ze zdjęcie by go nie powstrzymało.Chce ci wierzyć i mam nadzieje ze mimo ze nie wyśle ci dużo bo sama nie mam to jednak chęć pomocy jest we mnie silna.I zrobisz ten dach i znajdziesz szybko prace.

Gość gość
Koleżanka pożyczyła mi 150zl .Jezu jak sie ciesze!!!Powiedziala ze oddam kiedy bede mogla.Az plakac mi sie chce ze szczescia.!!!!