Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn chce popelnic mezalians, wzial dziewczyne ze wsi i nieuka

Polecane posty

Gość gość

ona konczy jakas gamoniowke humanistyczna, moj syn inzynier lotnictwa. jestem zalamana co moge zrobic

Gość gość
powiesić się , i wszyscy będą mieli święty spokój od takiego babsztyla

Gość gość
rozbierz sie i pilnuj ubraia lub rozpedz sie i pyerdolnyj glowa w murb palo niemyta

Gość gość
Twój ma za matkę zidiociałą kafeteriankę, a nic gorszego od tego być nie może więc nie martw się, jakoś to będzie :D Pochwal się stara raszplo jaki ty masz dyplom? No słuchamy :D

Gość gość
Prosze mnie nie wyzywac. Ja mam dyplom studiow scislych, kierunek matematyka teoretyczna. Do tego doktorat z pedagogiki. Moja mama byla scislym umyslem. Nie po to synow ksztalcilam by wydawali sie za dziewczyny bez historii, bez klasy, bez tego co daniwje by sie nazwalo herbem a dzis dobra rodzina. Dziolcha ze wsi na podlasiu, nie umie sie dobrze ubrac, moj syn przy niej jak karoca przy wole

Gość gość
Oh...popełnij sepuku cyrklem!

Gość gość
A twój mąż pewnie tak jak ty super inteligent.

Gość gość
Nie wyksztalcenie decyduje o wielkosci czlowieka,tak samo jest z inteligencja.To,ze ktos ma jakis dyplom nie swiadczy to jeszcze o jego inteligencji.Autorka najwyrazniej nie wie o tym zakladajac taki kretynski temat.Mozna byc wyksztalconym,ale chamem,tak jak autorka.

Gość gość
ooo jaka damesa zajrzała na kafeteryjne salony...wiesz co,wyślij jej bukiet kwiatów z dopiskiem ''trędowata'' ;-D MOŚCIA PANI HRABINO...widać synalek ma plebejskie upodobania.

Gość gość
nie mam meza, rozwiodlam sie z mezem. Wlasnie dlatego ze mial jak to piszesz 'plebejskie upodobania', nie chcial sie dalej ksztalcic ani pracowac

Gość gość
gość dziś Prosze mnie nie wyzywac. Ja mam dyplom studiow scislych, kierunek matematyka teoretyczna. Do tego doktorat z pedagogiki. Moja mama byla scislym umyslem. Nie po to synow ksztalcilam by wydawali sie za dziewczyny bez historii, bez klasy, bez tego co daniwje by sie nazwalo herbem a dzis dobra rodzina. Dziolcha ze wsi na podlasiu, nie umie sie dobrze ubrac, moj syn przy niej jak karoca przy wole Uważa się pani za kogoś lepszego niby ma pani dyplomy itd ale umysł jak widać zamknięty. Jak tu ktoś napisał wykształcenie nie koniecznie idzie w parze z inteligencją. Tak droga pani wykształcenie można zdobyć inteligencji nie. Albo się ją ma albo nie. Wiec niech nie ocenia pani pochopnie tej dziewczyny ważne by młodzi byli ze sobą szczęśliwi dogadywali się. Ocenianie kogoś tylko po szkole nie znając tej osoby jest raczej smutne i nie najlepiej świadczy o pani. Znam wiele osób na wyższych stanowiskach po dobrych szkołach niczym się nie różnią od innych tych według pani gorszych...

Gość gość
stara kurfa sie odezwlaa

Gość gość
Trzeba było sobie 2 dzieci zrobić- jak zawiedzie cię jeden to zostanie ci jeszcze ten drugi.

Gość gość
znow to prowo babsko pisze

Gość gość
może wykształcona to ty jesteś ale mądrości życiowej nie ma w tobie nawet odrobinę. Współczuję z całęgo serca tej dziewczynie.

Gość gość
Ale ja mam dwoje dzieci, syn jeden wzial za zone taka sama wiesniaczke

Gość gość
To w jaki sposób Twoim wykształceni synowie poznali dziewczyny ze wsi ?za pomocą internetu?

Gość gość
Przyjdzie się herb zakopać :-)

Gość gość
Eee taka wykształcona z Ciebie osoba a nawet poprawnie pisać nie umiesz . Znam kilka dziewczyn ze wsi i powiem Ci jedno mają bardziej poukładane w głowie niż te z miasta które znan .

Gość gość
A ładny ten syn chociaż..bo może brzydki i inna go nie chciała....:P

Gość gość
Dawno juz nie pisalas kolejnego prowo,nudzi ci sie,prawda?

Gość gość
A ja się jej nie dziwię. Nie wiem jakie są te jej synowe. Ale jak widzę te młode więleśniary, co to ułożyć zdania po polsku nie potrafi, ubrane jak k***y spod latarni, do tego tatuaże i kolczyki w nosie a być może i w c***e - to mnie obrzydzenie bierze. Może nie jest ważne czy ze wsi dziewczyna, czy z miasta, ale ważne czy z kulturalnej i inteligentnej rodziny.

Gość gość
Posłóhai j tag bede tfoia synofa cz hces? Cz nje? Zpuirz na sj***e

Gość gość
Takie młode wieśniary to szukają frajerow,co bachory zrobią i kase przyniosą. Taka prawda.

Gość gość
po co wy piszecie na prowo tematach ? na takie sie nie odpowiada i nie reaguje,proste.

Gość gość
Có taki ścisły umysł robi na tym forum ??? Nie wypada jak się syn dowie to masakra

Gość gość
Nie po to synow ksztalcilam by wydawali sie za dziewczyny bez historii, bez klasy, bez tego co daniwje by sie nazwalo herbem a dzis dobra rodzina. x Ha ha ha ha dobra rodzina, a rozwiedziona. Dobree, herb równa się dobra rodzina ha ha ha. Weź się lepiej postaraj co?

Gość gość
moja rodzina nie powinna wiazac sie z wiesniakami, poniewaz moj sp. ojciec uciekl ze wsi po to by nas wywindowac, wyciagnac z bagna, matka i ja wyksztalcilysmy siew tym celu a mj syn robi wszystko by znow wrocic do chlopstwa

Gość gość
Mezaliansy sa fajne, przynajmniej ciotki maja o czym pogadac :-) . Moj brat rok temu wzial slub z kobieta ktora nawet nie ma matury,ale ma 2 bardzo wazne zalety :-) jest ladna I uczynna, ma brat posprzatane, pobzykane, bratowa w ciaxyzy jest aktualnie.widze ze sie b.dobrze urzadzil.o dobra kure domowa nie jest latwo.

Gość gość
provo sie toczy ....