Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra chce miec jedynaka. Jak jej to wybić z glowy ?

Polecane posty

Gość gość

Powtarzam jej ze skrzywdzi dziecko ale nie chce sluchac..

Gość gość
Dobranoc,idz juz spac.To nie pora na pisanie glupot.

Gość gość
Ma racje ;)

Gość gość
Autorka to moze pochwali sie co wciaga,ewentualnie poda namiary na swojego dilera.Zeby tak bez przerwy chrzanic o tych jedynakach to trzeba byc niezle na chaju.

Gość gość
W takim razie powinnaś za nią urodzić i dawać fundusze na wychowanie. Powodzenia :)

Gość gość
To nie jest twój interes... Ty jak chcesz to miej całe stado dzieci. Jej wybór i jej partnera. Co wy ludzie macie że tak chętnie i łatwo wam przychodzi wtrącanie się do innych.. To że to twoja Siostra nie daje ci do tego prawa. Ty jak byś się czuła gdyby ona chciała decydować o twoich prywatnych sprawach? Ogarnij się i nie kompromituj a jak będziesz naciskała to siostra się od ciebie odwróci i zerwie kontakt ja bym tak Zrobiła.

Gość gość
Chce dobrze dla niej i dla siostrzenca. Ma juz 5 lat i powinien miec rodzenstwo, a nie wychowywac sie w samotnosci...

Gość gość
Zauważyliście kobiety bardzo ładne mają po klika dzieci, zdrowe okazy dążą do reprodukcji i to jest natura która się nie zmieni.

Gość gość
Nic takiego nie zauważyłem ha ha raczej na odwrót takie już są brzydkie.

Gość gość
gość dziś Chce dobrze dla niej i dla siostrzenca. Ma juz 5 lat i powinien miec rodzenstwo, a nie wychowywac sie w samotnosci... To jest tylko twoja wizja pytanie czy twoja Siostra ma takie samo zdanie na ten temat? Raczej nie! Poza tym jak już to ktoś napisał jest partner z którym ma dziecko i to oni wspólnie o tym decydują nie ty! Ty możesz jedynie zasugerować jakie.masz na ten temat zdanie i tylko tyle! Decyzja należy do nich i to ich sprawa jak chcą żyć to jest nie twoja sprawa. Masz raczej problem nie z siostrą a z sobą.

Gość gość
Autorko żeby się wtrącać w takie sprawy to trzeba byłoby na utrzymanie tych dzieci łożyć. Ja mam Trójkę ale w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby kogoś namawiać do robienia dzieci, zwłaszcza wbrew woli tej osoby.

Gość gość
Up

Gość gość
zdecyduj się debilko, bo raz to jest dziecko brata, a raz siostry :D zażyj leki i won!

Gość gość
Debilka to chyba ty jestes