Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety i ich pochwy co za ohyda

Polecane posty

Gość gość

nie ma NIC obrzydliwszego :O niż tzw. pochwa u tzw. kobiety :O (też obrzydlistwa) :( tak gdzieś czytałem na gejowo.pl że jakiś śluz :O jakaś krew :O jakieś upławy :O morze bakterii :O mówią także, że podobno kwaśny, rybi posmak :O :( [no bo w końcu morze bakterii :( ] a tymczasem spermusia ❤️ - pyszna, zdrowa i pożywna! 🌼 TYLKO FACET UMIE ZROBIĆ LODA FACETOWI, A W O***T ❤️ TEŻ MOŻNA ŁADOWAĆ AŻ PO SAME JAJA 🌼 POlaczku - zaKODuj to sobie i POpieraj związki partnerskie! 👄 bądźmy RAZEM! NOWOCZESNA polska dla wszystkich geiów ❤️ Była płemieżyca kopara-aż-na-JEDEN-metr-w-głąb ❤️, były płemieł polska-to-nienormalność-tsuk ❤️ była ministra fuszer/k/a ❤️ i była kandydatyni s/zcz/uka ❤️ POopierają - a ty POlaczku??? Nie oddam mojej tabletki wczesnoporonnej [wściekły] - moja macica - moja sprawa [wściekły] - no dobra - moja i mojego chłopaka ❤️ Śluby dla geiów ❤️ - kara śmierci dla heteryków [wściekły]

Gość gość
Co robić? Prawda boli ...

Gość gość
Mówi facet który nie zadowolil nigdy żadnej kobiety

Gość obecny
jakiś IDIOTA wymyślił 'szambo' tuż obok placu zabaw u kobiety , normalnie ŚWIR i można się pomylić z tymi otworami obok siebie !

Gość gość
Jak wiadomo że gej to kto jest mamusią a kto tatusiem? z drugiej strony też wyszyłeś z sroma.

Gość gość
Jesteś chory.To nienormalne co piszesz.

Gość gość
słabe to prowo, pisowska szmato 🖐️ choć, żeś c***a nie wątpię; w pisie co drugi to cieplutki :classic_cool:

Gość gość
won pedale do gazu!:-P

Gość gość
PROWO!!! No bo jak sie nie ma argentow to trza lud straszyc gejami, wyzwolonymi kobietami i muzlumanami. Zaden gej takiego szamba by nie napisal. Z ta seksualizacja dzieci tez fajnie wymysleliscie i z tym marksizmem kulturowym. Ile dostajecie za trollowanie?