Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćczarnulkaa241993

Proszę o poradę kobiet używających lumea philips :)

Polecane posty

Gość gośćczarnulkaa241993

Witam, Chciałabym się Was poradzić kobietki na temat właśnie tego urządzenia :) no więc...zakupiłam model 2007 z jedną nasadką, która jest już na urządzeniu i moje pytanie czy stosujecie zgodnie z przeznaczeniem, które widnieje w instrukcji : nogi, bikini, pachy.. czy można tą nasadkę również użyć do tzw. wąsika ?? :) Bardzo jestem ciekawa, gdyż mam dosłownie w każdej partii ciała włoski :( i chciałabym sobie ulżyć ale nie wzmacniać ich oraz by nie były takie widoczne zwłaszcza na twarzy :( dziękuję z góry za odpowiedzi i wyrozumiałość z Waszej strony :* wysłucham również jakieś sensowne porady na temat usuwania zbędnego tego typu owłosienia :) wiem że ten temat możliwe, że był wałkowany, ale coraz to więcej nowości i jestem ciekawa opinii :) Pozdrawiam <3

Gość gość
mam lumeę z jedną nakładką i używam jej do wąsika i do brwi. Z tym, ze ja jestem z tych przewrażliwionych i kupiłam sobie takie okularki do solarium i w tych okularkach używam. Przeszkadzają mi rozbłyski z lampy, a już przy twarzy to na pewno. Fajny efekt jest, tylko trzeba na początku się trochę napracować z tym pykaniem wszędzie i człowiek jest łaciaty, bo nie trafia się raz przy razie.