Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela z polkowskiego do Wrocławia jest 75 km

Polecane posty

Gość gość

Czyli pociągiem od domaszowic (powiat Namysłowski) jedzie się nieco ponad godzinę a z Namysłowa pociągiem jedzie się godzinę ja pociągiem do Wrocławia często jeżdżę

Gość gość
debilu ułomny, w*********j wreszcie z tego forum! to ty i psychole twojego pokroju, z fajnego kiedyś forum dla kobiet, zrobiliście syf i szambo! WON CZUBKU!

Gość gość
Gość od homocwela czyli zdecyduj się czy jesteś chłopem czy babą głupku

Gość gość
i przestań już z tym "gościem od homocwela" durniu zrozum że wszyscy tutaj, poza tobie podobnymi psycholami mają cię serdecznie dość WON RAZ NA ZAWSZE

Gość gość
Nie rozkazuj mi

Gość gość
A właśnie skoro ja ciebie denerwuje to się pytam po jakiego chvja wchodzisz w moje tematy? Nikt ci zakompleksiony hejterze nie każe

Gość gość
wynocha ludzki odpadzie

Gość Niegazowany homocwel
13:47 skoro cię denerwują moje tematy to po jakiego chvja wchodzisz w moje tematy? Nikt ci nie każe wchodzić w moje tematy głupku i nie będziesz mi zakompleksiony hejterze i śmieciu mówił co mam robić jak nie pójdę z kafe to co mi zrobisz?

Gość gość
zakładaj sobie te żałosne tematy na forum dla takich przegrańców jak ty f23 itp. nie będziesz zaśmiecał tego. od dziś wypowiadam ci wojne i bede cie hejtowała, gnębiła i wyzywała w każdym temacie masz stąd śmieciu debilowaty zniknąć. w*********j s*********e

Gość gość
13:52 gość od homocwela zdecyduj się czy jesteś chłopem czy babą głupku ps co ja ci takiego zrobiłem że tak mnie nienawidzisz co? Co jest złego że piszę o miastach czy tym kogoś gnoje i obrażam? Czy robię komuś krzywdę? Nie nie nie i jeszcze raz nie skoro Ci się moje tematy nie podobają to nie wchodź w moje tematy proste? Widocznie transwestyto dla ciebie nie bo może to ty jesteś ułomem raz piszesz w rodzaju męskim a raz żeńskim więc zdecyduj się najpierw czy jesteś chłopem czy babą ps i nie wmawiaj mi że nie piszę z jedną osobą bo doskonale wiesz że piszę z jedną osobą czyli takim idiotą jak ty!!!

Gość gość
won poyebie!

Gość gość
I jeszcze jedno skoro Ci nie tylko moje tematy przeszkadzają ale również tematy prawika neptyka czy o noxelii gołych doopach pipach czy gwałceniu dzieci to czemu tylko mnie hejtujesz i Obrazasz a na ich tematy nie wchodzisz i ich nie Obrazasz? Tylko mnie?

Gość gość
w*********j śmieciu

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Tylko tyle masz głupku do Napisania? Każde słowo "w*********j śmieciu oddala mnie od opuszczenia kafe będziesz pisać w*********j śmieciu to wtedy nie odejde z kafe zapomnij

Gość Polkowskie powiat Namysłowski
I śmieciem to jesteś ty bo tak mnie Nazywasz spójrz lepiej na siebie głupku kim ty jesteś co?

Gość gość
weź leki poyebie i w*********j WON

Gość gość
Sam weź leki i sam jesteś poyebem

Gość gość
won odpadzie

Gość Niegazowany homocwel
Będę cię ignorować