Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina®

Dlaczego spotykam tak czesto straszne mameje?:D

Polecane posty

gość dziś Tak, strasznie sie boje...😴 i nie czyta. ;)

Doctor Evil wczoraj nie wiem co i nie chce pamietac.:D

Dzieki mnie podobno mialas orgazm, a porem zniklas ale zanim zniklas, napisalas ze co do mnie to dokonczymy potem ;)

gość dziś No i? 2 lata temu jak nie wiedzialam kto kim jest.:D Zreszta nie tylko ja z nim mialam "cyber"...Prawda Filipku?;)

Doctor Evil dziś Tak szczerze to bardziej mi przeszkadzales, takze sobie nie pochlebiaj.;)

Gość Pęd Sosny
O czym wy piszecie? :D Przecież, Filip, nie oszukujmy się, jesteś nieco wyłączony. :D Kotarba nie jest wyjątkiem od wirtualnej miłości? :D

Gość gość
a kto jeszcze mial:p

Pęd Sosny dziś Cicho, nie wiedzialam o tym jeszcze 2 lata temu, nie wiedzialam kim jest, po paru mailach sie zorientowalam.:D

Gość Pęd Sosny
Doctor Evil dziś Nie, k****, ja jestem, Justynka już cię dostrzegła, przymyka oko. Nie czaj się, tylko przeproś, póki płatki ci zostawia na śniadanie. :D

Doctor Evil dziś A potem zniklam.;) Po cholere sie do mnie przyp*****lasz po 2 latach?

Doctor Evil dziś Byc moze, ale ja rozne rzeczy pisze.:D Przynajmniej bylam dla ciebie mila, nie tak jak dla Kotarby.:D Podobno miales tez jakis cyber przez telefon?:classic_cool:

Gość gość
przez tel:p ciekawy jestem z kim:p

gość dziś Moze Filip sam napisze, jak juz tak drazymy. edit Ale w sumie mam to gdzies, nie szukajcie sensacji, chyba dalam sie podpuscic.;)

Gość gość
Twoje posty,świadczą jaka niby wspaniała jesteś. Wyźej sra jak d**e ma.

Gość Pęd Sosny
ina® dziś Wcale lepiej to o Tobie nie świadczy. :) Nie wiedziałaś kim są i już, tak hop siup - skok na wyklepany z klawiatury, sterczący korzeń? :D Pytam z wrodzonej ciekawości, zakropionej syto nudą. Nie musisz odpowiadać. :)

Gość gość
no napisz:p

Gość gość1886żm
Pęd Sosny dziś ina® dziś Wcale lepiej to o Tobie nie świadczy. usmiech.gif Nie wiedziałaś kim są i już, tak hop siup - skok na wyklepany z klawiatury, sterczący korzeń? smiech.gif XX XX trafil kolega w samo sedno;) kvr/wą j/e/b/i/e/s/z na kilometr;)

Pęd Sosny dziś to tylko literki, a teraz i tak inaczej juz do tego podchodze, raczej bym tego nie powtorzyla.:) Polowa tego co pisalam nie byla prawda. I pamietam kiedy to bylo-wakacje, najpierw cynic potem ten drugi idiota. Rozstalam sie z chlopakiem i chyba musialam "odreagowac", sama nie wiem;) Swieta nie jestem. :) Vikernes podobno mu jeczala i mowila ze jest mokra.;) I zaczynasz mnie naprawde wkurzac.:classic_cool: Nie zwracaj sie juz w moja strone.:)

gość1886żm dziś Nic o mnie nie wiesz, to bylytrzy incydenty dwa lata temu, nigdy wiecej nie zgodzilam sie na cos takiego. :)Ale nie bedziecie juz musieli ogladac tej "k***y", bo powinnam juz dawno posluchac sie zbereznika i przestac tu zagladac.🖐️

Gość gość1886żm
ina® dziś Pęd Sosny dziś to tylko literki, a teraz i tak inaczej juz do tego podchodze, raczej bym tego nie powtorzyla. Polowa tego co pisalam nie byla prawda. I pamietam kiedy to bylo-wakacje, najpierw cynik potem ten drugi idiota. Rozstalam sie z chlopakiem i chyba musialam "odreagowac", sama nie wiem Swieta nie jestem. Vikernes podobno mu jeczala i mowila ze jest mokra. I zaczynasz mnie naprawde wkurzac. Nie zwracaj sie juz w moja strone. XX XX kopiuje dla potomnych,;) boli cię ta V ,co ?;) o nią ci chodzilo tak ?;)

gość1886żm dziś Ale o co ci chodzi? :D Po prostu nie lubie hipokryzji i srednio rozumiem dzisiejsza dyskusje. :) Usypiam😴