Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mógł zostać wybrany inny kandydat poza Tuskiem jak

Polecane posty

Gość gość

innych z innych państa nie było? Wygrana była narzucona z góry.

Gość gość
jak ni było, a walisz skórski wystawiony przez piss? i nawet jak się nie mylę dostał jeden głos.

Gość gość
To nie jest tlaczenie. W tym wszystkim zastanawiajace jest to dlaczego inne panstwa nie miały możliwości wystawic swojego kandydata. Co to za wybory gdzie nie ma z czego wybierać? To tak jakby do wyborów miss przystepowała tylko jedna osoba, przecież to jakiś absurd.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Mnie wybierzcie ja mogę być waszym kandydatem możecie mnie wybrać

Gość gość
To nie jest tlumczenie. W tym wszystkim zastanawiajace jest to dlaczego inne panstwa nie miały możliwości wystawic swojego kandydata. Co to za wybory gdzie nie ma z czego wybierać? To tak jakby do wyborów miss przystepowała tylko jedna osoba, przecież to jakiś absurd. Unia i tak już idzie na dno. Czy coś fajnego w unii się wydarzyło ostatnio? Jak dla mnie same porażki. Merkel dalej szaleje z uchodzcami którzy namietnoe wybijajà ludzi we Francji, Niemczech i Szwecji. Czy wy tego nie widzicie, że karty rozklada tylko Merkel?

Ja mogę być kandydatem

Gość gość
Widocznie inne kraje nie widziały potrzeby zgłaszania swojego kandydata. Nie mieli nic przeciwko reelekcji sprawdzonego człowieka, a zgłoszą za 2,5 roku.

09:31 czemu mnie ignorujecie przecież ja zgłosiłem się na szefa rady Europejskiej

Gość gość
A prawicowe zyepy dalej kombinują i ryja pod Tuskiem, tak im leży na wątrobie :)

Gość gość
inne państwa mogły wystawiać kandydatów, ale trzeba mieć o tym pojęcie, a nie bzdury wypisywać. wygrał najlepszy, co by o nim piss nie wypisywało.

Ja będę kandydatem na szefa rady Europejskiej

Gość gość
W unii nie ma demokracji, to się tak rzuca w oczy, że aż nie jestem w stanie oglądać wszystkiego w czym się wypowiada Merkel. Straszne to jest jak ludzie są zaślepieni tą dyktaturą. Merkel to drugi Hitler tylko taki wilk w "owczej skórze", a Tusk to zdrajca i folksdojcz.Myśle, że szybko się przekonacie o tym iz unia nie ma nic wspólnego z demokracją wręcz przeciwnie.

Gość gość
Jeśli oglądasz tylko tvpis to zgadza się, Merkel może wyglądać na drugiego Hitlera :)

Gość gość
Akurat w to uwieze ze inni nie wystawiali swoich kandydatow bo stwierdxili ze tusk najlepszy no blagam. To zadam wam jedno pytanie co tusk zrobil dla PL a co dla Unii? Wypiszcie jego zaslugi w punktach, to zmienie zdanie.I ogolniki typu nie osmiesza nas to za mało, wypiszcie zadługi.

Gość gość
Szkoda, że nie ma automatycznej odpowiedzialności karnej za nazwanie kogoś z nazwiska "zdrajcą i folksdojczem". Jakbyś zapłacił 30 tysiakow może byś się nauczył nie oczerniac bezpodstawnie mądrzejszych od siebie.

Gość gość
9.35 w ogole nie ogladam tv ani tvp ani tvn. A to o zamachach zecstrony uchodzcow i o narzucaniu prawa szariatu tylko w tvp mozna uslyszec?

Gość gość
Tusk nie jest prezydentem pl żeby coś robić dla Polski, a w negocjacjach unijnych wielokrotnie wykazał się skutecznością w doprowadzaniu ciężkich rozmów do konsensusu.

Gość gość
''Rada Europejska wybiera swojego przewodniczącego większością kwalifikowaną na okres dwóch i pół roku; mandat przewodniczącego jest jednokrotnie odnawialny - zapisano w art. 15 traktatu z Lizbony.'' Donald Tusk na Malcie wyraził gotowość do pełnienia urzędu przez kolejny okres kadencji i to wystarczyło bo nie ma jako takich przepisów odnośnie zgłaszania kandydatur. Jego pracę widocznie oceniono dobrze jeśli nikt poza Polską nie zgłaszał zastrzeżeń. Rządy państw mogą zgłosić swojego kandydata ale robienie tego na kilka dni przed to jakiś żart.

Gość gość
9.37 wlasnie ci madrzejsi widzą co się dzieje, a tylko glupcy udaja ze nic nie widzą, bo tak im łatwiej.

Gość gość
9.40 a jak był w PL to cos tobil dla Polski. Jak juz wspomnialam ogolniki mnie nie interesuja prosze o konkretna sprawe i konkretny przykład.

Gość gość
Można nie lubić D.Tuska ale należy pamiętać o tym,że on tam nie pojechał załatwiać polską prywatę a reprezentować całą UE i musi być obiektywny. Gdyby próbował coś ugrać dla PL to właśnie wtedy nie zostałby na kolejne 2,5 roku.

Gość gość
Najłatwiej oceniać nie mając bladego pojęcia ...kto ci autorze broni zostać politykiem i wspinać po szczeblach politycznej kariery? zobaczymy co ty ugrasz dla rodaków ?;-D

Gość gość
9.41 no ładnie robisz kopiuj wklej z dziennika, a moze tak coś z głowy?

Gość gość
Artykuł z Traktatu Lizbońskiego jest wszędzie dostępny ,jego treść niezmienna i wyjaśnia ci dlaczego TUSK został wybrany dlatego go wkleiłam...widocznie ty masz problem z ruszeniem głową jeśli jeszcze nie znalazłeś odpowiedzi.;-)

Gość gość
No przeciez byl premierem w PL to jak go nie znam i do czego on jest zdolny. A te wszystkie afery, to co zwykli szarzy obywatele robili? On ma was w d***e i ma cieplaposade i jak nawet pis poda sie do dymisji, a Polska bedzie potrzebowala pomocy on bedzie mial was w d***e kto wie moze nawet was sprzeda. Bedziemy jak cyganie bladzic po swiecie i szukac swojego miejsca wszak za czasow PO nasz kraj istniala tylko teoretycznie zapomnielicie o tych slowach?

Gość gość
za to teraz jarek rozwala wszystko w drobny mak, a afer dalej jest pełno. co ty wierzysz w propagandę z tv publicznej? wiesz dlaczego zniesiono konkursy na ważne stanowiska? żeby nie było już bariery wykształcenia, doświadczenia, praktyki, tylko żeby pis mógł sobie powpychać misiewiczów ze średnim wykształceniem na prezesów i dyrektorów.

Gość gość
Jednak mimo iz to wszystko ma oddzwiek pesymistyczny w mediach, ciesze nie bedzie go w naszym kraju, tego przekupnego sprzedawczyka :)

Gość gość
A pisuary nadal nie mogą dojść do siebie po porażce. Muszę was zmartwić, to początek waszego końca. Tak jak inne partie przestały istnieć, tak i pis trafi do śmietnika historii.

Gość gość
dziś a ty zapominasz o słowach kaczyńskiego " nikt nam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne" jeden lot szydło do domu samolotem, kosztuje tyle, co tona ośmiorniczek.

Gość gość
9.55 nie ogladam tvp juz mowiłam ani tvn, nie ogladam w ogole tv. Tam juz dawno nie ma obiektywizmu.