Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jade rowerem przez kozienice i jestem przerazony. minalem 4 kebaby w ciagu 8 min

Polecane posty

Gość gość

czy wy kurfa nie rozmumiecie wszyscy ze kupujac kebaba osiedlasz islamskiego araba?

Gość gość
wiecej i tak dają na masonów z watykanu xD

Gość gość
kebaby mają też Polacy ja kiedyś kupowałam u takiej jednej babki dodawali prażoną cebulkę lepiej smakował niż te od obcokrajowców może dlatego że był bardziej pod polskie kupki smakowe tak czy siak jakieś osiedlowe bandyci kilka razy obrobili kebab i splajtowało to :( a naprawdę dobre było

Gość gość
piertolisz durnoty u mnie w mieście POLAK ma dwa kebaby ktore nazywają się po turecku, wystroj tez nie nasz a wlasciciel to typowy ''seba'' taki łysy grubas w dresie :D inny najwiekszy kebab prowadzi nie polak, ale ostatnio w lokalnej gazecie wypowiadal się ze on nie chce imigrantów w Polsce, ze tu chce mieszkac i pracowac, ze on codziennie odczuwa niechęc przez tamtych ludzi ktorzy pchają sie do Europy po pieniądze. Europa powinna segregowac imigrantów , badac ich psychiatrycznie, zrobic testy psychologiczne ale zaraz odezwa się ''obrońcy praw człowieka'' i bedą piszczeć że to metody z III rzeszy, ze to ''nie ludzkie traktowanie'' :O

Gość gość
Autor na jakiej ulicy w Kozienicach są aż trzy kebeby?

Gość gość
Ponawiam pytanie do autora- na jakiej ulicy znajdują się trzy kebaby?

Gość gość
na glownej ale nie wiem jak sie ona nazywa bo w kozienicach bylem tylko przejazdem. mieszkam w deblinie i zrobilem sobie wycieczke za wisle. jednak daje do myslenia fakt ze w ciagu kilku minut jazdy rowerzysta trafia na kilka kebabow. moim zdaniem to nie jest normalne. nawet gdyby sie okazalo ze kebaby sa prowadzone przez polskich dresiarzy seba to jest to promowaniem islamu na polskiej ziemi. wypiertalac z islamem

Gość gość
r a c j a !