Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Odkąd jeżdżę do opola do psychiatry jest lepiej

Polecane posty

Ja lecze się z depresji od 2 lat 2 lata temu jeździłem do psychiatry do Wrocławia często bo często były wizyty brałem leki ale nie było aż takiej poprawy odkąd jeżdżę do opola to jest lepiej biorę inne leki i jest lepiej i we Wrocławiu przed rozpoczęciem leczenia nie wzięli mnie na oddział na obserwacje a w Opolu byłem na oddziale psychiatrycznym 10 dni na obserwacji i dobrali mi leki i jest lepiej (nim brałem leki to miałem paniczne lęki wszystko mnie przerażało ciągle płakałem czułem się źle okropne uczucie czułem pustkę było źle) Teraz jest lepiej i do Opola często na wizyty jeżdżę we Wrocławiu nie pomogło to wybrałem opole po pierwsze bo bliżej do Opola mam 50-60 km a do wrocławia 75-85 km

Gość Asiu_lka
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Dzięki

10:34 w*********j

Gość gość
Up

Gość gość
kołbuc poj**ie przyznaj się wreszcie jakiego świra ci w wariatkowie zdiagnozowali i nie udawaj że byłeś tam z "depresją" bo wiem lepiej i nie wmówisz mi że jest inaczej i co głupku udowodniłem ci że kłamiesz i jesteś psycholem a w psychiatryku zamkneli cie rodzice bo już nie dawali sobie z tobą rady. przyznaj się głupku i przestań ściemniać z tą śmieszną depresją zamknęli cię na 10 dni w psychiatryku bo miałeś atak swoich urojeń paranoicznych i cię tam rodzice zawieźli bo nie dawali sobie z tobą rady

Gość gość
12:12 bzdura bzdura bzdura niby skad takie bzdury wymysliłes chyba lepiej wiem co mi jest głupku i nic mi nie udowodniłeś ps i niby skąd możesz coś o mnie wiedzieć niczego mi nie udowodniłeś bo chyba wiem lepiej widzę że piszesz o sobie widzę że coś o tym wiesz czyli może to ty byłeś z powodu urojeń na oddziale a może byłeś na tej sali co ja? Szkoda że nie dałem ci w ryj

Gość gość
nie mógłbyś bo trzymali cię tam przypiętego pasami do łóżka; takich świrów nawet w psychiatryku nie puszczają luzem tylko przypina się ich do łóżek :D :D :D i w takich pozycji spędziłeś swoje 10 dni w psychiatryku czubie upośledzony