Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Zamykam sie w domu najlepiej bym nigdzie nie wychodził

Polecane posty

Gość gość
tak samo mam czasami.., bo jak nie mam z kim wyjsc to czasem wole nie wyjść..ale to jest niezdrowe.. moze poszukaj kogos kto tez choruje.. zdrowi nie chcą poświęcac czasu choryb, znam to z autopsji, niestety..

Jestem nieśmiały i boję się reakcji ludzi na mnie po za tym nie mam gdzie poznać te osoby jestem też bardzo nie ufny i trzymam ludzi na dystans

Gość gość
Nie widze w tym nic zlego, pod warunkiem ze kiedy musisz wyjsc nie paralizuje cie strach.

Ja dziś miałem robić trening, ale pisałem z dziewczynami, bo jestem samotny. Pisałem z 4 h, sporo ich było, ale raczej nic z tego nie będzie, oczywiście wszystkie z mojego obszaru

Ja też czuję niepokój często jadąc gdzieś, gdzie wiem, że może coś przykrego mnie spotkać, często mnie spotyka, więc uzasadnione są moje obawy. Ble ble nie wiem jak Ci pomóc, ale staraj się pozytywnie myśleć.

Słuchaj, sam nie wiem, czy w jakąś depresje nie wpadam. Coś się dziwnego ze mną dzieje, jest to spowodowane oczywiście realnymi wydarzenia z mojego życia, ale jeszcze nie miałem takiego narastającego uczucia. Słabo ze mną jest, muszę jakoś wyjść z tego g****a.