Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćt

Czasem miłość to chyba za mało..

Polecane posty

Gość gośćt

Bywaja sytuacje ze milosc to jednak za mało ? Czuje ze tak. Opis problemu rozpoczne od faktu ze bardzo kocham owego człowieka. Jestem w stanie zrobić dla niego bardzo dużo, nie chcialabym z nim zrywać. Dał i daje się poznać jako facet o dobrym sercu, na którego zawsze można liczyć, pomoże przy naprawie auta, pomoże załatwić jakaś sprawę, jest spokojny, kulturalny, szanuje sie, wiem ze nie skrzywdzilby mnie o nie zdradzil,przy tym bardzo wrazliwy i na punkcie niektórych spraw chyba aż za bardzo. Z opisu prawie ideał ale ma brzydka wadę. Czepia się najdrobniejszego detalu,szczególu. Dostrzeże jakąś mała niespojnosc w mojej wypowiedzi i juz nie może dac sobie spokoju,myśli analizuje Przemyśla. Układa w glowie historie,przykładowo co ona robiła o tak późnej porze w mieście,w tle słyszałem samochód ciekawe gdzie jeździła o tej porze powinna być w domu.Dręczy mnie i meczy podejrzeniami domyslami. Skad to się bierze. Jak i czy da się z tym walczyć ? Dodam że obydwojgu nam na sobie zależy i kochamy się. To związek ma odległośc. W czasie spotkań jest ok.Kocham go strasznie. W gruncie rzeczy do dobry ciepły mężczyzna który nigdy by mnie nie skrzywdził nie zranił. Poza tą jedną cechą. Nie wiem co robić. Nie chciałabym go rzucić. On chyba sobie nie zdaje sprawy jaki jest upierdliwy jakie te jego podejrzenia są irytujące. Gdy mu tlumacze ze sprawia mi tym przykrość mowi żebym się nie przejmowała, że to znak że mu zalezy I stad bierze się ta cała niepewność. Rozmyśla duzo,różne myśli mu do głowy przychodzą. Pyta czy lepiej bym się czuła jakby był obojetnym

Gość gośćt
Ty ale ja nie wiem o ktoro chodzi. Jak otwieram tego linka to otwiera mi się cała historia postów.

Gość gość szariikkkk
ja sie urodzilem zeby mnie kochac...

Gość gość
Jeżeli zadaje Ci pytania, to odpowiadaj prawdę i sprawa załatwiona.