Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe ręce i małe palce

Polecane posty

Gość gość

Mam strasznie małe dłonie cała ręka od nadgarstka do środkowego najdłuższego palca ma 13 cm. Jestem kobietą a przez to siebie nie akceptuje :( mam i opory i kompleksy. Palce mam małe troszkę grubsze, noszę pierścionki rozmiar 13/14 :(

Gość gość
o kurdę, zmierzyłam sobie z ciekawości i mam prawie 18 cm, a nie uważam, że długie mam palce. Ile masz wzrostu? Nie przejmuj się, u dziewczyn tego aż tak nie widać. Znam chłopaka, który też ma krótkie palce i jakoś nikomu to nie przeszkadza i nikt się nie naśmiewa z niego

Gość gość
ja tez mam małe rece, zmierzylam przed chwila 16 cm, ale w niczym mi to nie przeszkadza. chyba juz lepiej miec małe niz takie wiosła jak niektórzy.

Gość gość Neptyk
Małe ręce, małe palce, Wielkie prącie, mega parcie, Dokończcie mój song? :D

Gość gość
No bez jaj, że masz 13cm. Chorujesz na coś genetycznie?

i co poradzisz, ja tez jestem k***wsko niska, 152cm, mam malenkie dlonie i krotkie palce, uwazam, ze moje paznokcie maja meski ksztalt, a kazdy sie z tego smieje, tez nosze dziwny rozmiar pierscionkow. w ogole nieadekwatny do wygladu palcow. no zycie :)

Gość gość
Dajcie spokój nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy tylko na twarz figurę a poza tym cieszcie się, że macie te ręce sprawne a nie wymyślajcie problemów

Gość gość
Tu autorka mam 162 wzrostu paznokcie mam małe wąskie i mogę powiedzieć że krótkie paznokcie nie mają nawet 1 cm. Choć ogólnie są zgrabne dość. Pielęgniarki czy ludzie na weselu 'ale ty masz malutka reke' nie nie jestem na nic chora ale jedna w rodzinie takie małe. Wszystko ogólnie niby ok

Gość gość
Możliwe że to jakiś defekt genetyczny, poczytaj w necie jest własnie sporo że dotyczy to dłoni i palców. Wystarczy że gdzieś tam w całym łańcuchu genetycznym jedno ogniwo nawaliło. Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, musisz to zaakceptować.

Gość gość
a piczka jaka ?