Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będąc po 30tce można jeszcze poznać młodą atrakcyjną partnerkę?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o fajną ładną dziewczynę w przedziale wiekowym 18-21 lat, bo na młodsze to już nawet głupio patrzeć.. Czy jest jeszcze szansa czy raczej nie ma już się co łudzić i trzeba zaakceptować samotność?

Gość gość
LOL. Jesteś zaburzony emocjonalnie. Za dzieci się chcesz brać? To może je sobie po prostu kup..

Gość gość
Taką 24-26 to spokojnie.

Gość gość
Spokojnie bierz nówkę niesmiganke po co ci przechodzona baba. Mam 32 i dziewczynę 21 lat. Super sprawa.

Gość gość
hahaha bo padnę :D:D autorze dzieki za poprawienie humoru hahaha!:D

Gość gość
Nie chcę nikogo kupować. Pragnę namiętnej miłości, młodzieńczej spontaniczności, dziewczęcego uśmiechu, spacerów za rękę, wspólnych marzeń i planów.. Prawdopodobnie jestem zaburzony emocjonalnie :(

Gość gość
Autor jest zabawny ale powiem tak,z perspektywy 20 letniej pięknej dziewicy z wyboru, inteligentnej i bogatej to szansę ma tylko chłopak na moim poziomie, nie jakiś przechodzony ,podstarzały facet, tylko młody bóg.

Gość gość
20:13 to chyba czas najwyższy przestac marzyc :)

Gość gość
Jeśli jesteś na poziomie i masz kase, to masz dużą szansę na wyrwanie młodej laski. Kobieta powinna być minimum 5 lat młodsza od mężczyzny.

Gość gość
Bo? Ja bym radziła autorowi przestać fantazjować. A dziewczyna powyżej ma rację.

Gość gość
Kobieta NIC NIE powinna, a z wymaganiami to sobie możesz iść do sklepu.

Gość gość
nie jestem przechodzony, podstarzały też chyba nie, ciągle słyszę że jestem młody no chyba mnie okłamują, mam 30 lat.. x ale jak przestać fantazjować? jak przestać marzyć o fajnej młodej dziewczynie? są na to jakieś sposoby? może jakieś leki?

Gość gość
Masz strasznie wysokie wymagania autorze. Nie oszukujmy się. 30-paro latek, piszący na tym forum raczej nie ma wiele do zaoferowania. Wiesz jak się cenią ładne dziewczyny? Na co chcesz je wyrwać? Zresztą, sam fakt, że tu piszesz świadczy o tym, że raczej liczysz na złudną nadzieję. Nie trzymaj się kurczowo swoich wymagań, wyluzuj i ciesz się zyciem, bierz co Ci daje. Nie rozumiesz, że zyjesz w sposób który cie zniszczy ?:)

Gość gość
Najgorszy błąd jaki mężczyźni popełniają w życiu, to ten, że nie mają wymagań wobec kobiet, które to mają ich bardzo dużo.

Gość gość
Zapłać i będziesz miał, 25% studentek daje doope za kasiore.

Gość gość
Skoro chcecie być szanowani to macie zapewnić byt rodzinie. To jest logiczne i nie ma co dyskutować. W biblii jest napisane, ze to facet ma byc glowa rodziny i to facet a nie kobieta-ma być męski, odważny, zaradny. Ilu jest takich facetów?Ano, bardzo niewielu. Tak więc o kant doopy sobie możecie rozbić iluzję, ze jestescie lepsi.

Gość gość
Jak masz się pozbyć marzeń.? To proste !! Uświadomić sobie, że na tym świecie istnieją lepsi i gorsi. TY zaliczasz się do 2 grupy więc przywileje związane z tym światem nie są dla CIEBIE. Po prostu, nabierz pokory :) gwarantuję, że twój problem zniknie

Gość gość
gość dziś Nie widzisz, że studentki są dla autora za "stare"? Za to on w wieku 32 lat jest młodzieniaszek :D To niech sobie szuka 32 letnich młodziutkich kobitek, a nie dzieci :O

Gość gość
Edit: "ponad 30-tu"

Gość gość
Autorze, ty masz problemy psychiczne... zrob przysluge swiatu i ewakuuj sie z ziemi

Gość gość
Ale ja jestem tego świadom że nie ma sprawiedliwości na świecie, problem w tym że świadomość tego nic nie pomaga, człowiek dalej myśli marzy.. Nawet sny erotyczne mam z dziewczynami w wieku nastoletnim. Co najciekawsze w tych snach nie ma seksu tylko wspólne spędzanie czasu, przytulanie itp. Powiem wam szczerze że przez jakiś czas brałem nawet leki antyandrogenowe by pozbyć się seksualności. Faktycznie popęd zniknął ale myśli i pragnienia pozostały. Do tego z braku hormonów depresja się mocno pogłębiła, szczerze nie polecam takich eksperymentów.. Heh nic trzeba będzie się z tym męczyć pewnie do śmierci. Może będę miał szczęście i dostanę raka albo rozjedzie mnie ciężarówka na psach..

Gość gość
"zrob przysluge swiatu i ewakuuj sie z ziemi " chciałbym ale nie mam na to odwagi..

Gość gość
jak chcesz to mogę ci pomóc,potrafie rzucac uroki, nie jedną osobe przeniosłam na tamten świat

Gość gość
dlaczego sie tak uparles na ładna, chcesz wyleczyc swoje kompleksy? ty nie chcesz sobie tak naprawde uswiadomic tego wszystkiego, jednym uchem wpuszczasz,drugim wypuszczasz dlatego "nie pomaga"

Gość gość
nie wiem dlaczego uparłem się na ładną.. może dlatego że jestem facetem? gadanie że wygląd nie ma znaczenia to bajka dla małych dzieci, musi być pożądanie w związku może to paradoks, ale ja raczej nie mam kompleksów, jestem wysoki dobrze zbudowany, obficie obdarzony gdzie trzeba no i co z tego skoro jestem nudnym aspołecznym introwertykiem z masą zahamowań i schiz

Gość gość
Oczywiście że masz szanse i to spore. Facet często jest starszy od Kobiety. Ale ustaw dolną granicę na 22. Poniżej tego pułapu Kobieta z rozwiniętą inteligencją emocjonalną to biały kruk. Męczył byś się tylko z taką niepotrzebnie. w tym pułapie jest bardzo dużo porządnych Kobiet które nie puszczały się na lewo i prawo a skupiały się bardziej na własnym rozwoju :D Takie związki nie są rzadkie.

Gość gość
Ładna musi być bo brzyduli trzeba worek z Merylin M na łeb nałożyć.

Gość gość
5 lat młodsza to maks dużo młodsza będzie za dziecinna na dłuższą mete

Gość gość
nie masz szans :P