Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_N01

Czy ta dziewczyna coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość Marcin_N01

Poznałem dziewczynę 4 miesiące temu w której się zakochałem tak, jak w żadnej innej. Powiedziałem jej to miesiąc temu że jestem w niej zakochany, o myślałem że ona tez to czuje i tak będzie łatwiej. Niestety, ale ona powiedziała mi że nic nie może mi powiedzieć, bo mnie nie zna dobrze, że ma jakieś wątpliwości, że nie wie czy różnica wieku (6 lat - ja 33, ona 27) nie jest za duża i musi wszytko przemyśleć. Myślałem, że po prostu ona się we mnie nie zakochała i to już koniec, a chciała być mila, ale jak się z nią umówiłem kolejny raz, to chętnie na to przystała i spotykaliśmy się dalej aż do dnia kobiet. Wydawało się wtedy, że naprawdę wszytko było bardzo fajnie, dałem jej kwiaty, zaprosiłem do restauracji, a po restauracji, sama zapytała się czy ją kocham czy się w niej tylko zauroczyłem. Powiedziałem jej że się zakochałem i że ją kocham, nie wyobrażam sobie już życia bez niej, codziennie o niej myślę i wszystko jest faktycznie prawdą. Myślałem że skoro się o to zapytała, to mogę się otworzyć a ona tylko to potwierdzi, ale powiedziała znowu że musi to przemyśleć, że ma wątpliwości. Od tamtego czasu stwierdziłem że ona się po prostu mną bawi, potrzebuje jakiegoś potwierdzenia własnej wartości i nic do mnie nie czuje. Spotkaliśmy się po tym raz, ale starałem się tylko pogadać na neutralne tematy, nic o mnie ani o niej ... ale dalej ją kocham i nie wiem jak przestać o niej myśleć.

Gość gość
Myślę że ona jest z tobą dla zabicia czasu i faktycznie tak jak napisałeś może chodzi jej o dowartościowanie się. Może rzucił ja wcześniej chłopak i związkiem z tobą zabija kompleksy tzn nie kocha Cie ale podoba jej się to ze ktoś się w niej zakochał i dzięki temu odzyskuje poczucie wartości. Tak więc nie licz na wiele.

Gość gość
Mi się wydaje że jest nieśmiała i nie chce nic mówić. A Ty chyba za wcześnie wyskoczyłeś z takimi wyznaniami

Gość gość
Spokojnie. My Kobiety potrzebujemy więcej czasu na zrozumienie swoich uczuć. Na poznanie się itd. Nie bądź zbyt natarczywy i daj jej zatesknic Pamiętaj, my jesteśmy emocjonalne, zakochujemy się kiedy dużo o kimś myślimy.. Spraw aby tak się stało ;) Powodzenia

Gość Marcin_N01
11:51 - chciałbym żeby to była prawda co napisałaś, bo nigdy się w nikim tak nie zakochałem. Ale martwi mnie bardzo, że ona nie powie nawet że tez do mnie coś czuje, albo przynajmniej że traktuje mnie poważnie. A tak słyszę że ma wątpliwości, widzi sporą różnice wieku między nami ( w sumie wcześniej była z facetem w jej wieku który zwiał sprzed ołtarza, ale podobno już wcześniej okazał się być niedojrzały). Nigdy się nie całowaliśmy, nie było jakiś pieszczot, ja nie naciskam na seks bo bycie z nią jest dla mnie dużo ważniejsze. Teraz wydaje mi się że po prostu nie znalazła nikogo lepszego i jest ze mną dla zabicia czasu, ale jak się z nią spotykam, to mam znowu te motyle w brzuchu.

Gość gość
Bez pieszczot, nie mówiąc o seksie to wydaje mi się że jesteś frajerem. Zmądrzej trochę i rzuć tą królewnę z drewna.

Gość gość
Olej ją.

Moze po prostu jeszcze sama nie wie a takich slow nie rzuca sie na wiatr..