Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma popsute zęby? . Podobno

Polecane posty

Gość gość

Prawie 4 mln. Polaków wogóle ich nie myje. Jak to u was wygląda.

Gość gość
5 popsutych, w tym 3 do usunięcia bo dziura jak studnia, myje zeby 2 razy dziennie, uzywam dobrej pasty elmexa i nitki dent i mimo to zeby sie psuja. Nic nie pomoze bo codziennie rano rzygam żółcią i to od tego

Gość gość
Nie pisz, że nic nie pomoże. Zrób sobie lakierowanie zębów (u dentysty), Usuń, co do usunięcia, wylecz, co do leczenia i zabezpiecz koronami te najbardziej narażone/ zniszczone.

Gość gość
żryj gó\wno, ono wypełni ubytki w zębach!!!

Gość gość
Jak wejdzie próchnica to i mycie wiele nie pomoże i lata też robią swoje no i skłonność genetyczna.

Gość gość
gość dziś żryj g****o, ono wypełni ubytki w zębach!!! X Ty masz ubytki w mózgu.

Gość gość
mycie zębów szczoteczką uszkadza je i chyba wymyślili to dentyści pisze to ktoś kto jest świadomy że w idealnych okolicznościach są w stanie odrosnąć 3 zęby i piszę to z pełną odpowiedzialnością.

Gość gość  parasolka
Ja gdzieś czytałam że za prochnicą kryje sie inny powód Podobno jest pewien rodzaj bakterii ktore prowadzą do prochnicy,prochnica to już jedynie objaw i skutek tj.np wegiel po działaniu ognia albo opalenizna po działaniu słońca.Dowoedziono że jedy to bakteria podobna do gronkowca .Faktycznie naukowcy dowiedli że mycie jest nieskuteczne .Coś w tym jest.Zawsze miałam zdroqe zeby ,mojego jak poznałam to u nich wszyscy byli bez zebow na przedzie,czarne korzenie po bokach jakby szkorbut Moj juz wtedy miał sztuczne a miał jedynie 21.l.Jego siostra w wieku 12 lat i jego brat w wieku 17 l.byli bez zebow.Tesciowa sztuczne.Jak mojaama zapytała tesciowej co ta młoda ma z tymi zebami (wygląd okropny)zakrywała dłonią usta,kre im leciała z dziąseł itp.to tesciowa adpiwiadała że sibie na chlewie wybiła ,moja mama pyta na czym?na chlebie??Dla nas to było dziwne.Z czasem jak już mielismy fziecko i syn miał mleczaki to tesciowa bez mojej zgody obrzydliwie zaraziła mi dziecko tym dziadistwem muldająi sliniąc dziecko w buzie.Oczywiscie krzyczałam ale już było za poźno.Zeby dziecku zrobiły sie czarne i dziąsła krwawiły ,mimo że od poczatku mu je szczotkowałam elmexem dla dzieci.Zas u nich człowiek szczotki i pasty nie uświadczył tylko obawiam sie że to mało by dało na,serio teraz wszyscy oni od wielu lat mają sztuczne.

Gość gość
15.29 Ja też rzygalam zolcia przy myciu zębów,chodziłam, leczylam, płaciłam, i co? Poszłam zmuszona bólem do innego dentysty, okazało się że mam paradontoze i nic nie pomoże oprócz usunięcia zębów iiii...proteza! Niestety miał rację,zeby się ruszaly i zrobiłam co zalecił. Może dzisiaj są inne sposoby,ja ich nie znam. Powodzenia.

Gość gość
żuj gnój:P wsuwaj balasy łykaj rodzyny jak ciepłe kluski

Gość gość
gość parasolka dziś Piszesz poważnie? .

Gość gość
Ja mam trzy do d**y.