Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec mu o swoich uczuciach?

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w nim. To spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba..Niedawno zaczelam prace i jest tam pewien chlopak. Na poczatku traktowalam go normalnie ale z czasem zaczelam cos do niego czuc ale w tym problem, ze nie wiem czy on tez cos czuje. Jest rok ode mnie starszy i nie ma dziewczyny. Nawet jego kolega powiedzial mi,e Wy mozecie cos mi doradzic? Mam 27lat I do tej pory mialam tylko jednego chlopaka ale to bylo 4lata temu i bylam z nim tylko 3miesiace a tak od tej pory nic.. Nie jestem jakas desperatka ale nie wiem co moze byc powodem. Zapytacie sie pewnie mnie czy jestem ladna? Powiem, ze przecietna ani taka ani taka. Jestem I zawsze bylam szczupla gdyz cwicze 6razy w tygodniu przez godzine dziennie. Moja pasja sa podroze-udalo mi sie juz zwiedzic pare krajow ;) Zawsze staram sie byc mila dla wszystkich a jezeli musze klamac to tylko wtedy gdy naprawde musze. Lubie gotowac, piec ciasta, sluchac muzyki I ogladac filmy. Jedyne czego nie lubie to imprez-ok posiedziec, porozmawiac, wypic drinka tak ale tanczyc to juz nie ;) Moze to jest powodem, ze nie jestem zbyt towarzyska? W zamian za to wole pojsc na spacer np do lasu ;) Lubie tez pomagac . Regularnie oddaje krew. Jestem zarejestrowana jako dawca szpiku I dawca organow po smierci..Co by tu jeszcze? Moze mnie zapytajcie a moze niech jakis chlopaka sie wypowie ;) Wybaczcie za brak polskich znakow ale nie mam pl menu w telefonie ;) ze on szuka dziewczyny. Czasem do mnie zagaduje pytam sie co robie, czy ide np. na zakupy. W pracy czesto droczy sie ze mna a na przerwie siedzi obok mnie to wydaje mi sie, ze sie denerwuje bo drapie sie po rekach i nogach ;) I nie wiem czy cos do mnie ma czy jest po prostu mily? Jak myslicie? Ja nie wiem jak mam dac mu znac, ze mi sie podoba, nie mam zbyt duzo doswiadczen z facetami a nie chce sie zblaznic. Please pomozcie ;)

Gość gość
To co opisujesz o sobie to chyba żart. Nie ma takich zaebistych kobiet.

Gość gość
To nie jest zart ;)

Gość gość
Ej moze ktos inny sie wypowie? ;)

Gość gość
nie

Gość robię szlaczek
mów jak chcesz, a ja w tym czasie zrobię szlaczek :D :) :( :P ❤️🌼 👄 💤 ❤️ ;) :O, taaadaaaaammm!!!!!

Gość gość
Nie mów mu o uczuciach tak nagle z doskoku. O tym się rozmawia gdy relacja jest już trwalsza, w innym wypadku albo to nie ma sensu albo może nawet kogoś odstraszyć. Szukaj okazji do porozmawiania z nim, zacieśniaj więź, może nawet zaproś na kawę, ale nie wybebeszaj wszystkich swoich uczuć, nie mów mu jaki jest z******ty itp., po prostu spróbuj się zbliżyć, możesz do tego wykorzystać jakiś pretekst, np, wydarzenie, na które bardzo chciałaś iść, ale koleżanka cię wystawiła (i wtedy możesz spytać czy nie chce iść z tobą). Coś takiego :)

Gość gość
ja szlaczkow nie robie, ale zrobie tak: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Ojj dopiero teraz zobaczylam, ze moj tekst nie jest taki jaki byc powinien. Wybaczcie pisze z telefonu..Chodzilo mi oto, ze jego kolega powiedzial mi, ze on szuka dziewczyny. Macie racje, musze cos wymyslec by do niego zagadac :)

Gość gość
Niby kiedy sie zblaznilam? Piszac tutaj? ;) On nic nie wie o moich uczuciach, na razie to ukrywam.

Gość gość
Zawsze możesz postawić na stare babskie gierki: uśmiechy, zagadywanie i oczywiście delikatny dotyk, np. przy okazji rozmowy kładziesz mu rękę na ramieniu (czy może raczej muskasz go dłonią). Jak szuka dziewczyny i jest w jakiś sposób tobą zainteresowany to prędzej czy później załapie :P

Gość gość
Ech zobacze co da sie zrobic. Na razie widzimy sie dopiero w poniedzialek :( On jest chyba troche niesmialy... do tej pory trafialam na facetow, ktorzy sami przejmowali paleczke ;)

Gość gość
a moze krolik?

Gość gość
ja bym nie mowila. to facet powinien pierwszy wyznac uczucie. Karolina.

Gość gość
a to teraz taka moda, zeby sie podpisywac pod postami?

Gość gość
no,nie wiedziales?

Gość gość
juz wiem, gosc

Gość gość
Ech w tym problem, ze nie wiem czy on jest mna zainteresowany..Normalnie nie moge spac ani jesc.

Gość gość
haha,ale wam się nudzi ;)

Gość gość
a na marginesie, o co chodzi w tym topiku, bo przydlugi

Gość gość
przepraszam, zapomnialam sie podpisac: gosc

Gość gość
Jacku ;) , w sumie zadnego. Gosc

Gość gość
Przeczytalam. Lepiej bylo nie czytac. Gosc

Gość gość
:D Chodzi oto, ze dziewczyna sie zakochala i nie wie czy ma o tym powiedziec temu chlopakowi gdyz nie wie co on do niej czuje ;)