Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długie starania a problemy z wagą. Ile z Was miało taki problem?

Polecane posty

Gość gość

Ile z osób, które mają na koncie długie starania o zajście miało problemy wagowe? Chodzi mi zarówno o niedowagę, nadwagę jak i wagę prawidłową, ale równoczesne np. bardzo duże otłuszczenie brzucha itp.

Gość gość
Ja miałam, nie wiem czy to do końca waga ale przez 2 latach nic a po 3 miesiącach diety się udało. Może kwestia samego zdrowego odżywiania, schudłam 5 kilo i wystarczyło.

Gość gość
ja myślałam że nadwaga była przyczyną problemów z zajściem w ciążę...ale okazało się, że po prostu wspołżyliśmy w niewłaściwym czasie. pomogła nam naprotechnologia.

Gość gość
nadwaga jak najb. może być przyczyna problemów z zajściem w ciąze, przecież to chyba każdy wie, wielu ginekologów radzi, żeby schudnąć,

Gość gość
21:31 To jak rzadko uprawialiście seks, że naprotechnologia musiała pomoc wam "wcelować"? NAPROTECHNOLOGIA TO BZDURA

Gość gość
Chcesz schudnac zdrowo? Utrzymac wage? Dostać plan ,żywieniowy , treningowy oraz opieke podczas całej diety i członkowstwo w naszej grupie na FB ? Szukam chętne osoby, które chciałyby coś zmienić w swoim życiu. Takich ludzi, którzy mają cele: chcą schudnąć, poprawić swoją sylwetkę, mieć więcej energii, osoby które chciałyby poprawić wygląd swojej skóry, włosów i paznokci. Znasz może kogoś, takiego? Twoja odpowiedz będzie dla mnie bardzo pomocna. Jeżeli zabieram Ci czas to przepraszam. Napisz ,podam Ci plan naszej diety . e-mail: karoollaa@onet.pl

Gość gość
gość 2017.03.27 21:31 To jak rzadko uprawialiście seks, że naprotechnologia musiała pomoc wam "wcelować"? NAPROTECHNOLOGIA TO BZDURA moim zdaniem nie, bo mi tak samo pomogła. używałam cyclotestu - komputera cyklu. Miesiąc temu zostaliśmy rodzicami.