Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzyło wam się odrzucic faceta za wygląd?

Polecane posty

Gość gość

Zalowalyscie lub nie?

Gość gość
Zdarzyło. Nie zalowalam, niby w zyciu o urodę nie idzie, ale przecież taki ktos musi nam się choc troche podobać

Gość gość
Każda kobieta odrzuca za wygląd! jeśli facet nie wygląda jak ciacho z telenoweli.

Gość gość
gość dziś Nie trochę tylko ma dla was wyglądać jak alejandro z telenoweli kosmiczne i nierealne wymagania wobec faceta jeśli chodzi o wygląd.

Gość gość
Tak, musi być to coś. Z tym, że ja mam dziwny gust i mi się podobają tacy, co nie wyglądają jak z zurnala

Gość gość
wam się podobają tylko ciacha z telenoweli pustaki kobiety

Gość gość
Ja powiem cos z drugiej strony. Zostalem wielokrotnie olany z powodu wygladu. Np. Wzrostu majac 180cm nie bylem wystarczajaco mesko wysoki dla dziewczyny ktora sama nie miala nawet 170 cm.

Gość gość
Faceci sami oceniają kobiety głównie przez pryzmat wyglądu i są wielce skonsternowani, że kobiety robią tak samo:D Serio, nie widzicie jakie to żenujące? Ślinicie się do kobiet z ładnymi rysami twarzy, zgrabną sylwetką, jak ma duży biust i pośladki to już w ogóle jest ideałem i nagle jest zderzenie z rzeczywistością, że taka kobieta też ma oczy, zmysł estetyczny i jakiekolwiek wymagania, nie bierze pierwszego z brzegu i jesteście dla niej oblechami. Jak ona mogła mnie nie chcieć, pusta idiotka! :D

Gość gość
Caly czas odrzucam za wyglad dlatego jestem sama i bede cale zycie bo nikt mi nie dogodzi pod wzgledem wygladu zawsze sie czegos uczepie o jest chore i ciezko z tym zyc

Gość gość
I tak większość kobiet ma coś brzydkiego w wyglądzie.Nieważne żeby się babiszonowi podobać ważne żeby być silniejszym bo w razie czego można wziąć babe siłą:D

Gość gość
za wzięcie siłą jest paka

Gość gość
tak, mnie się zdarzyło. Ale bynajmniej nie dlatego że nie wyglądał jak z telenoweli, tylko po prostu nie podobał mi się. Dla mnie facet nie musi wyglądać jak model ale musi mi się pdobać