Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara malutka

za ile waszym zdaniem opłąci się pracować?

Polecane posty

Gość stara malutka

bo jak dla mnie za 1800zł gdy trzeba dojeżdżac 70 km w jedną stronę to się nie opłaci... a wg. Was?

Gość gość
zależy ile płacisz za ten dojazd , ile czasu to zajmuje, czy masz dziecko itp, ja dojezdzam 100 km do wawy ale za 5000 netto, płacę ok 300zł miesiecznie za dojazd, mam dziecko 6-letnie , dojazd w jedną stronę zajmuje 2 godziny, zamierzam zajść w druga ciąże , pojsc na macierzynski i wychowawczy, mam nadzieję że już nie wrocę do dojezdzania, mam 36 lat, może rozkrece własny biznes

Gość gość
to czym dojeżdżasz ze tylko 300zł za 100 km?

Gość gość
100 km jedziesz 2 godz? na rowerze?

Gość gość
100 kmn 60 h /godz to 1,30 jazdy. a korki? nie wierze ze tylko pol godz przez korki w plecy/ slyszalam ze 30 km dp wawy przez korki jada nawet 2 h/

Gość gość
ja jestem na etapie szukania pracy,podstawowe kryterium to : 1) minimum 2000 netto 2)łącznie z dojazdami czas nie może przekroczyc ośmiu godzin 3)musi to być coś w czym się odnajduję Wymagania niewielkie a cięzko znalezć ,mimo że nie zależy mi na żadnych umowach.

Gość gość
jeden warunek masz nierealny - łącznie z dojazdami max 8 h. czyli albo pracujesz w domu albo na niepełny etat...

Gość gość
ja mieszkam ok 60km od wawy - dojazd pociągiem do centrum zajmuje mi ok 56 minut... potem idę 5 minut piechotą. samochodem w zyciu bym nie chciała jeździć, bo za miesięczny dojazd bym dała tyle ile za kwartalny km.

Gość gość
100km w 2 h, za 300 zł miesiecznie? to na pewno nie samochod wiec nie piszcie o korkach, bo musiałby na wode jezdzic.

Gość gość
17.21 dlaczego nie ralny,pracując na 7/8 etatu pensja 2000zł netto to niska pensja

Gość gość
To czemu Twoim zdaniem nie ma ogloszen na 7/8 etatu za 2tys na reke? Przeciez to taka niska pensja

Gość gość
a w jakiej miejscowości mieszkasz i w jakim zawodzie pracy szukasz? po 1 nie każdy chce zatrudniac na 7/8 etatu a po drugie jak mieszkasz w malej miejscowosci to placa 2000 brutto za caly etat i kaza skakac z radosci. nie mowie ze to jest dobre, ale takie sa realia. a jak chcesz dojezdzac max 30min w jedna strone to praca musi byc stosunkowo blisko

Gość gość
wiem że takie są realia,mieszkam w rzeszowie,po prostu za mniej albo na wiekszy wymiar etatu nie pójdę,mam ten komfort ze jestem bardzo obrotna i spokojnie jestem w stanie sklecic 1500 zł na handlu,ale chciałabym pójsc do pracy stacjonarnej po prostu,do ludzi,robic cos co lubię. dopóki jednak nie znajde tego czego szukam nie pójdę.

Gość gość
a zawodu nie napisze bo jst dosyć niszowy :) poza tym ne musi być w zawodzie,musi być coś co lubie ,np prace z klientem lubie( ale nie chce do marketu)

Gość gość
2 godziny liczę od momentu wyjscia z domu do momentu dotarcia do pracy, jeżdzę pociągiem

Gość gość
Za rozwój za ciekawe zlecenia i nowe doświadczenie! Często pracuje za Free bo lubię i mogę! Jak ktoś robi to co lubi to kasa sama przychodzi!

Gość gość
A za ile opłaci się potem rachunki na emeryturze?

Gość gość
Emerytura.... Ha ha ha. Jak sobie sama nie odłożysz to ty tez nie oplacisz rachunków. Słyszałaś chociażby o ike czy ikze?

Gość gość
gość dziś Za rozwój za ciekawe zlecenia i nowe doświadczenie! Często pracuje za Free bo lubię i mogę! Jak ktoś robi to co lubi to kasa sama przychodzi! lubię pracę ale za wuja sama kasa mi nie przychodzi, ale pieprzysz