Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość stopy

Czy stopy mogą mi jeszcze zmężnieć?

Polecane posty

Gość gość stopy

Mam numer buta 44, 17 lat jestem wysoki. Stopy mam jednak szczczupłe, mało męskie, czy jest szansą, że urosną jeszcze do rozmiaru 45, nie wiem czemu, ale chciałabym mieć większe, czy z wiekiem stopy mogą stawać się szersze, mężniejsze?

Gość gość
Stopy z wiekiem u mężczyzn stają się na pewno tęższe, szersze też, nawet jeśli teraz masz szczupłe, bo jesteś młody, faceci rosną zresztą do 21 roku życia

Gość gość
Jeżeli przytyjesz, to stopy też

Gość gość
Zobacz tutaj, jest opisane co robic jak masz male stopy, jest jestes mlody http://utn.pl/uLnTF

Gość gość
Jak masz 17 lat, to jeszcze ci mogą urosnąć

Gość gość
Małe dziecko jeszcze jesteś, nie martw się stopami, jam będziesz mieć 40 lat, mocno przytyjesz i stopy też, a możesz jeszcze mieć nawet 48 numer buta

Gość gość
Nie ma szans, z jakimi się urodziłeś to z takimi umrzesz. Przegrałeś życie, będą cię wytykać palcami, bo masz stopy jak kobieta, więc pewnie tak naprawdę jesteś kobietą. Nie no, serio, po co się tym w ogóle przejmujesz? Kto zwraca uwagę na stopy poza fetyszystami? O właśnie, możesz zarobić hajs sprzedając foty swoich stóp na forum fetyszystów podszywając się pod laskę.

Gość gość
Oczywiście że tak. Do pewnego wieku kości rosną na długość, a potem już jak przestajesz rosnać, to z kazdym rokiem powoli kości się poszerzają. Spokojnie, za parę lat nabierzesz innych kształtów ;) a koło 30-40 bedziesz najbardziej męski, jak wszyscy faceci :)