Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam, że mój facet nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałam z moim facetem na temat przyszłości. Jest to człowiek, który nim podejmie jakąś decyzję przemyśla ją w nieskończoność. Nawet przy wyborze soku, ma problem, stoi patrząc na półkę przez 5 min. Obydwoje jesteśmy po 30. Jesteśmy ze sobą półtora roku. Ja szczerze myślę już o zakładaniu rodziny i o dzieciach. On natomiast wystrzelił ze słowami, iż on musi być pewny osoby, z którą wezmie ślub i z którą bedzie miał dzieci. Tak myślę czy on w ogóle chce mieć dzieci, czy w ogóle myśli o mnie poważnie?

Gość gość
pytanie powinno brzmiec,czy on ze mna chce miec dzieci i zalozyc rodzine.

Gość HusariaChrystusa
To może wynikać z chorobliwej ostrożności, które źródło może mieć w braku możliwości podejmowania decyzji przez wewnętrzną pustkę spowodowana brakiem bliskości z Bogiem, utrudnieniem Bogu na dojście do was przez jego miłość. To niekoniecznie może być niedojrzałość, może być to napisałem lub wiele innych bezpośrednich, pośrednich powodów, ale tam gdzie staramy się nie wpuścić Boga, miewamy utrudnienia.

Gość gość
kurde, jak bym czytała o moim... :O

Gość gość
Mój facet uznał że ja się świetnie nadaję na żonę i matkę zanim mnie w ogóle o cokolwiek zapytał i teraz mamy pewien problem ponieważ ja nie chcę ani ślubu ani dzieci :/

Gość gość
Jak nie chcesz, to nie. Zostaw faceta dla innej, która tego chcę i pragnie. Autorko, czy jesteś dla faceta tą Jedyną? Po półtora roku powinnaś to czuć i wiedzieć. Jeśli nie, to szczera rozmowa, i albo, albo...