Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty patologio z brzydkim ryjem

Polecane posty

Gość gość

I obwislymi cyckami :)

Gość gość
Oj widzisz,znowu zalozylas prowokacyjny temat,a taka pokrzywdzona bylas,ze wszyscy ciebie hejtuja :)

Gość gość
Jesteście posrane obydwie.

Gość gość
wstrzyknę ci gó\wno w te zwisy ty kretynko! żryj to! jedz kuszaj, dziamgaj, dław się tym!

Gość gość
Bo autorka ma jakies problemy psychiczne.Caly czas tu siedzi,zaklada hejterskie tematy i czeka,az jej odpisze a potem placze,ze ja ja hejtuje :D I tak w kolko :D

Gość gość
Tylko ze ten temat nie był do ciebie :) chyba ze rzeczywiście masz brzydki ryj i obwisle cycki to sorry :) bo wychodzi na to ze tak

Gość gość
gość dziś Tylko ze ten temat nie był do ciebie usmiech.gif chyba ze rzeczywiście masz brzydki ryj i obwisle cycki to sorry usmiech.gif bo wychodzi na to ze tak x Na bank mi pod wzgledem urody do piet nie dorastasz,wiec pudlo :) Powinnas byc wdzieczna,ze podbijam w ogole twoje tematy,bo wszyscy inni maja je w doopie.Przeciez o to ci chodzi,czy nie ?Bylam dla ciebie mila i probowalam normalnie pogadac,ale nawet wtedy mi ublizalas.A teraz dalej zakladasz te prowokacje,wiec dochodze do wniosku,ze ty chyba naprawde jestes jakas uposledzona,szkoda mojego czasu bylo 🖐️

Gość gość
Tylko ze ten temat nie był do ciebie x Nie do mnie,to znaczy do kogo ?Tutaj wszyscy sa anonimowi,nie wiesz,z kim piszesz.

Gość gość
Ja bym Ciebie zaskarzyła za takie tematy.