Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gosc od homocwela Opole to nie dziura ani zadoopie powtarzam to po raz x

Polecane posty

Ps w Opolu są kina są teatry są muzea galerie sztuki amfiteatr opolski filharmonia opolska domy kultury stadion hale sportowe uczelnie centra handlowe centra kongresowe park naukowo technologiczny ogród zoologiczny i wiele wiele innych rzeczy a ty ciagle piszesz ze Opole to dziura przecież w Opolu co roku jest festiwal polskiej piosenki międzynarodowy festiwal perkusyjny drum fest ulica kultury międzynarodowy festiwal książki opolski festiwal teatru lalek czas Europy czas teatru festiwal młodych teatrów ulicznych opolska jesień literacka opolski festiwal filmowy opolskie lamy międzynarodowe dni młodej dramaturgii jazz Rick meeting wiele koncertów wystaw Oraz wiele międzynarodowych targów w tym targi budowlane targi kotów targi psów targi motoryzacyjne i dziesiątki innych targów w Opolu codziennie są koncerty jest wiele wiele innych rzeczy w Opolu a wg ciebie i tak Opole to dziura więc co w Opolu jest nie tak ze wg ciebie opole to dziura? Co mu brakuje? Ps w Opolu są co roku opolskie konfrontacje teatralne pokazujące najlepsze spektakle teatralne z całego kraju nawet z teatrów z warszawy Wrocławia czy Krakowa powtarzam Najlepsze a wg ciebie Opole to i tak dziura i zadoopie więc ja się pytam co w Opolu jest nie tak ze wg ciebie mimo tych międzynarodowych najlepszych festiwali Opole to wg ciebie dziura? No pytam się głupku

Gość gość
Up

Gość gość
A wg ciebie Opole to i tak dziura

Gość gość
Wbij sobie to do łba że opole to nie dziura ani zadoopie

Gość gość
Up

Faktem jest też to, że jem gó\wno. To się wzięło u mnie jeszcze przed podstawówką. Widziałem jak pies sąsiada wali kupsko na trawniku więco postanowiłem spróbować i zjeść. Dodatkową motywacją było to, że inne dzieci obiecały, że dadzą mi za to na lizaka i frugo.

Gość gość
14:33 jeszcze się podszywasz pode mnie

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up