Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

'Nie jesteś księżniczką moja droga..."

Polecane posty

Gość gość

Cóż pokłóciłam się z facetem.. troche poszło zaręczyny. Nie ukrywam, że troche źle poszła ta rozmowa i nie jestem z tego dumna, ale wykazałam dość rozczeniową postawe. Ale no kurcze chce jakiś fajny pierścionek a nie coś za 100-200zł. Tak czy siak. Mój potencjalny narzeczony w defensywie wyciągnął nawierzch mój krótki romans, stwierdzając, że "taka święta to ja nie jestem" , a odchodząc dopowiedział, że "Nie jesteś księżniczką moja droga..." CO JA MAM Z TAKIM FACETEM ZROBIĆ?

Gość gość
Rozejdzcie się. Każde z Was może zacząć z czystą kartą i być szczęśliwym.

Gość gość
CO JA MAM Z TAKIM FACETEM ZROBIĆ? X Ty z nim? Co on ma zrobić z Tobą? Romans i jeszcze stawiasz warunki ile ma kosztować pierścionek? Materialistka. Mam nadzieję, że facet pojdzie po rozum do głowy i podziękuje Ci za współpracę.

Gość gość
Chcesz mieć fajny pierścionek, to sobie na niego zarób i kup a nie oglądasz się na faceta, któremu nie tylko do księcia daleko :O

Gość gość
Chcesz mieć fajny pierścionek, to sobie na niego zarób i kup a nie oglądasz się na faceta, któremu nie tylko do księcia daleko X A co ty chcesz od gościa? No ja pierdziele.. laska sypała się z fagasami, ALE ON TO TEN I TO ON MA KUPIĆ JEJ DROGI PIERŚCIONEK. no kurde.. KAŻÐY facet będzie czuć się jak frajer KAŻDY. Nie można zjeść ciastka i mieć ciastko.

Gość gość
A co? Frajer nie wiedział przed zaręczynami, że jest frajerem?

Gość gość
No powiedział ci dobitnie, że nie jesteś warta, nie jesteś tą na którą będzie wydawać majątek i rozpieszczać.

Gość a czemu on z toba
jest, skoro go zdradzilas?

Gość gość
jak faceta nie stac na porzadny pierscionek na zaręczyny to nigdy go na nic nie bedzie stac,ciekawe jak utrzymasz rodzine?

Gość gość
Skoro zdecydowal sie byc z Toba po romansie, to nie ma prawa sie tak zachowywac Ty jak najbardziej masz prawo miec swoje oczekiwania, on ma prawo sie nie zgadzac. Pamietaj nikt nic nie musi i kazdy moze wymagac od zycia, czego tylko chce, co z tego wyniknie zalezy kto ma ile do stracenia ;p

Gość gość
Prawdopodobnie on chce miec przy sobie tzw d**e i jest to dla niego wazniejsze niz zraniona duma, prawdopodobnie wie ze jest malo atraktycjny i inna go nie zechce, skoro Ty wymagasz zareczyn a on Ci zabiera czas i korzysta z Twojego ciala, to albo sie rozstajecie albo sie oswiadcza tak jak chcesz. Dziwnie to brzmi, ale probuje zrozumiec Wasz system wartosci i sie jakos porada ustosunkowac . Zostanie razem po zdradzie to troche slabe u obu stron. Zdrada tak samo

Gość gość
U nas ślub się odbył bez pierścionka się obeszło nie jestem taka materialistka jak ty współczuję temu facetowi musi się teraz szybko odkochac

Gość gość
ja go nie zdradziłam.. romans skończyłam 3 dni wczęsniej zanim się z nim w ogóle poznałam