Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam się z nim nie spotykać bo podoba się przyjaciółce ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z przyjaciółką na grillu, był tam taki chłopak, obydwie stwierdziłyśmy pozniej że jest naprawdę fajny, ona powiedziała że pogada z kolega który go zna żeby ich umówił, stwierdziłam że skoro ona chce to tak aranżować to ja odpuszczę, kilka dni temu go spotkałam na domówce, sam podszedł i rozmawialiśmy, zaprosił mnie na spacer, jak przyjaciółka sie o tym dowiedziała, to przestała odbierać ode mnie telefony, chodzimy razem do pracy i mnie unika, mamy po 20 lat prawie i nie rozumiem tego :( Czuje się winna chociaż inni mówią że nie powinnam, teraz myślę o tym żeby więcej się z nim już nie spotkać

Gość gość
spójrz z perspektywy chłopaka, który nigdy nie zrozumie dziewczyny. chce się z tobą spotkać, ty nie chcesz, to znaczy, że ci się nie podoba albo jesteś zajęta. a tak naprawdę chodzi o koleżankę, która chciała go usidlić. to głupie.

Gość gość
Debilizm

Gość gość
No tak ale ja nie jestem pewna czy z tego coś będzie bo spotkaliśmy się raz narazie, czuje że zaraz każdy stanie po jej stronie, mam poczucie winy, nie wiem co robić