Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rozważyłybyście powiekszenie piersi w przypadku

Polecane posty

Gość gość

kiedy z powiedzmy dużego A zmieniłyby sie Wam w malutkie A ( takie piersi 12letniej dziewczybki, małe, ledwo widoczne), na dodatek jedna mniejsza od drugiej? Niby mi to nie przeszkadza ale jak widze, sie w lustrze....przykro jakoś, widok niespecjalny, czuje sie mało kobieca.Na dodatek na rtoznica w wielkosci wyszla mi dopiero teraz, zupelnie nie wiem dlaczego.

Gość gość
Zależy czy stać cie na to. Koszt powiększenia operacyjnego jest wysoki. Ja mam 75A i płaczę przed lustrem. Ale nigdy nie będzie mnie stać na wydanie tyle pieniędzy na takie ,,zachcianki''.

Gość gość
Ja powiększyłam i rezultat jest fantastyczny. Wzbudzam zainteresowanie i pożądanie u mężczyzn i to była najlepsza inwestycja jaką w życiu zrobiłam. I wcale to tak drogo nie jest. Partner jest zachwycony a kochanek też.

Gość gość
Pienadze spore, to fakt. Ciagle sie nad tym zastanawiam. Jestem plaska jak deska, zwyczajnie a teraz niesamowicie doluje mnie ta mniejsza piers.Wygladam jak chlopiec. Niby czlowiek juz ma swoje lata ( jestem po trzydziestce), maz nie narzeka a jednak czuje sie malo kobieco.Chociaz niby cycyki to nie wszystko, ale chyba lepiej je miec:)

Gość gość
Tak. Ja mam osobno odkladane pieniadze na takie zachcianki. Jedna operacke mam za soba. Teraz zbieram na druga ( nos). Moje cialo jest dla mnie najwazniejsze

Gość gość
Ale co to jest duże i małe A? Ja mam 65B i właśnie mogę nosić staniki dla nastolatek :P A co do operacji - nie, nie zrobiłabym. Jestem zbyt wygodna i nie zniosłabym jakiegoś plastiku pod skórą. Jak już miałabym hajs taki na fanaberie zupełne to wydałabym na zabiegi laserowe usuwające owłosienie. Mam PCO, dodatkowo zwykłe metody usuwania nie działają (wrastające, pryszczejące i w ogole). Bo z tym jednak czuję się bardziej niekomfortowo - małe cycki są jednak normalne, a czarne włosy na udach nie bardzo.

Gość gość
Ja bym chetnie biust zmniejszyła .mam 70 h czasem j zalezy od stanika. Masakra z tym.z tym ze zmniejszenie jest chyba bardziej inwazyjne no i droższe wiec pewnie zostanie jak jest

Gość gość
Małe cycki może sa normalne, ale w moim wypadku to ich prawie nie ma. Dorosla kobieta bez piersi

Gość gość
A jakie masz konkretnie wymiary? Ile masz pod biustem a ile w biuście?

Gość gość
Jakbym byla bogata oczywiscie ze bym biust powiekszyla. Mam 37lat i 3dzieci choc dzieki temu ze 2 nie kp moj biust jest w miare ok. Przy 3cim kp i te co pusza ze to bez znaczenia po prostu przecza logice:) Nie wazne.Po kp wyglad piersi jest o wiele gorszy niz po samej ciazy. Normalnym jest ze balon w ktory nalewa sie wode a potem wylewa i tak przez pol roku(nie daj Boze np.2 lata...:(( ) w koncu sie rozciagnie bardziej i to znaczaco niz taki ktory napelniano tylko kilka razy . Kasy mi szkoda ma moje fanaberie bo marzymy o domu. Moze kiedys cudem skads wezme takie 20tys.Mysle od razu o supersexie z mezem i lepszym samopoczuciu jako kobieta. Jak masz kase rob byle u kogos db i znanego.Skad jestes?

Gość gość
Obwód pod piersiami 76 cm. obwód wokół piersi 80 cm Z Krakowa. Ceny sa dosyc wysokie, najmniej trzeba miec 15 tysiecy.Najbardziej jednak obawiam se tego okresu po operacji, mysle ze jest sie unieruchomionym przez jakis czas. Na razie sie waham, jesli sie zdecyduje to jesienia, kiedy mozna sie schowac w domu lub pod ubraniem :)