Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie osoby dobrze wykształcone a jednak wydaja się wam puste i głupawe?

Polecane posty

Gość gość

ja znam takiego lekarza..ordynator i ma dwie specjalizacje. nigdy w zyciu nie uwierzylabym ze on skonczyl studia a co dopiero medyczne....jest tak okropnie pustym czlowiekiem i tak tepym ,ze nie wiem jak on zrobil te studia i do tego dwie specjalizacje .. gosc wygląda i zachowuje sie jak rolnik..nie obrazając rolnika:) to jest dla mnie fenomen.a znam go dobrze ,bo to mąż mojej kuzynki.

Gość gość
Sprecyzuj ;)

Gość gość
Mnóstwo osób :D Oczywiście statystycznie osoba po studiach jest bardziej ogarnięta niż ktoś z podstawowym czy zawodowym. Ale między ludzmi ze srednim (i ogólnym i technicznym) a ludzmi po studiach nie widzę większych różnic. W obu grupach są i błyskotliwi i totalni idioci.

Gość gość
najprostszy przykład- faceci w czerni. Niby wykształceni bardzo, ale poglądy mają staroświeckie i wierzą w te poglądy. A sejm? no powiedz mi jak ktoś po studiach może twierdzić że prezerwatywa to środek wvczesnoporonny? Jak lekarz, minister zdrowia może twierdzić, że dla niego pigułka dzień po to środek wczesnoporonny? itd itp

Gość gość
Oczywiście, ze tak. Jest mnostwo takich osób.

Gość gość
Są tacy i tacy. Są magistrowie głupi, leniwi , bez inteligencji, jak i bardzo w porzadku osoby. A z samym liceum też jest pełno wartościowych i inteligentnych osób, a reszta to tumany, ani studioww, ani inteligencji na dodatek z podlymi charakterami.Są tacy i tacy.

Gość gość
TAK 90 % kobiet na kafe .

Gość gość
Moja teściowa. Wykształcona lepiej ode mnie bo ma też doktorat. Z pedagogiki ale zawsze. Totalnie nieporadna życiowo i uposledzona towarzysko bo przy ludziach mówi takie rzeczy ze hej syn się robi czerwony a ona się dziwi co on tak czerwony