Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie dziwną nietypową kobietą

Polecane posty

Gość gość

mieliście takie coś?

Gość gość
no ale na czym polega ta Jej nietypowośc napisz coś więcej:)

Gość gość
nietypowa?

Gość gość
może poprostu ma taki charakter ktory nie pasuje do wiekszosci kobiet ale jaki?

Gość gość
może to jakaś czarownicA?:)

Gość gość
Ty startowy jak na mój gust to pewnie się zabujałeś i szukasz dziury w całym co nie?:P

Gość gość
czy moglibyście sie zauroczyć kobietą z którą kiepsko sie dogadujecie, nie jest lubiana przez waszych znajomych dużo was różni, no ale jest coś w niej.

Gość gość
Ja lubie trochę innych ludzi ..Nietypowych trochę szalonych pomysłowych którzy mają swój sposób na życie , oryginalnych ...

Gość gość
Ja tak miałem. Zakochałem się w mezatce,dziwnej..z niewytłumaczalnym magnesem,miała niezwykle spojrzenie którego się trochę,jakby bałem, ale podniecalo mnie to i tęsknię za tymi oczami,czytała mi w myślach i gadala do mnie to co właśnie chciałem poruszyć .Rozeszlismy się,kiedyś zazartowalem czy zucila na mnie urok? A ona ze zdziwieniem powiedziała skąd to wiesz...

Gość gość
Dziwna czyli jaka?

Gość gość
21.22 a to coś to w/g Ciebie co?

Gość gość
No właśnie trochę taka skryta, i nie jest zbyt lubiana, nie dogaduje sie z ludźmi. na pewnoma w sobie coś z czarownicy. Poztym jest arogancka i troche wyniosła.

Gość gość
moze nie arogancka a szczera ze silną osobowoscią mowi co mysli i ma innych gdzies?

Gość gość
21:32 to napewno jest czarownica,wiem bo tez taka jestem.Kazdy kto ma wielkie tajemnice bedzid skryty,a z ludzmi nie chce sie nam czasami gadać bo są zacofani,i nie mają tej wiedzy co my

Gość gość
MKZ- Mężczyźni Kochają Zołzy ;)

Gość gość
Słabo sie dogadujemy ona nie jest rozmowna. Troche mnie to irytuje, i nie wiem co znajomi o tym pomyślą, bo mają o niej kiepskie zdanie. Choć nie znają jej za dobrze. Ale ma coś w sobie.

Gość gość
a co cię znajomi obchodzą, rety coza...

Gość gość
a ty znasz ja osobiscie, czy ze zdjecia?

Gość gość
Przede wszystkim patrz na siebie , jeżeli ta znajomość cię pociąga i chcesz wiedzieć jak się rozwinie to mniej gdzieś czy inni będą tym zachwyceni czy odwrotnie.

Gość gość
Tak chciałbym żeby mnie nie obchodziło zdanie innych, ale skoro ona niepotrafi zdobyć sympatii ludzi to może są powody tego. Chyba jest kapryśna. Ja czasem zagaduję, ale gadka sie jakoś nie klei. Czasami widze że na mnie patrzy, tylko zniechęca mnie ten dystans. Nie chce żeby ludzie pomysleli sobie coś że na nią lecę. Pozatym słabo ją znam.

Gość gość
To prowo

Gość gość
Ona jest nieśmiała czubku. Takie osoby czasem wydają się zadufane w sobie i trudno im się otworzyć na ludzi przez niską samoocenę. "Normalne" osoby tego nie zrozumieją. Druga sprawa jest taka że gadka się nie klei bo pewnie zadajesz jej głupie pytania, albo jest to typowa gadka w stylu co słychać, miło cię zobaczyć czy może w ogóle nie macie wspólnych tematów, zainteresowań więc gadka kleić się nie będzie. Pewnie jako osoba nieśmiała szuka osób z którymi ją coś łączy, a nie zawiera znajomości z pierwszą lepszą osobą. Takie osoby często mają wymagania co do ludzi i jakąś małą grupkę osób z którymi świetnie się dogadują. Dlatego pomyśl nad jakimś interesującym tematem do dyskusji, takim który mógłby ją zainteresować a nie będzie bezsensowną, krótką wymianą zdań o pierwszym co ci przyjdzie do głowy. Widocznie nie lubi gadać trzy po trzy o byle pierdołach czy problemach pierwszego świata.

Gość gość
up

Gość gość
Nie moglbym sie zauroczyc kobieta, z ktora kiepsko sie dogaduje. To, ze nas duzo rozni, to nie problem Nie lubie osob aroganckich i wynioslych. W czym sie zauroczyles? W jej ciele? BTW moja dziewczyna jest czarownica i nie jest ani skryta, ani wyniosla. A czarownica jest na pewno i nikt mi nie wmowi, ze nie :D

Gość gośćbju77gvg
Głupi jestes jesli patrzysz na to co myślą i mówią o Niej ludzie którzy dobrze Jej nie znają..może jest nieśmiała,może nie lubi ludzi bo dali jej popalić,może jest typową introwertyczką,może nie zadaje sie z byle kim

Gość gość
A może ty jesteś taki zwyczajny i przewidywalny że na wylot cie przyjrzała. I nic ciekawego w tobie nie ma

Gość gość
Może po prostu nie jest miła i dlatego ludzie jej nie przepadają. Może ma swoje zdanie i nie pozwala sobą sterować, nie jest dziwnie ugrzeczniona pt: dziekuj***ardzo, dziekuje slicznie, slicznie dziekuje, uprzejmie dziekuje, ach dziekuję po 100 razy odpowiadając na wszystko, na kazdy smsek, na kazdy post. może po prostu nie jest idiotką...

Gość pierwsza żona Zeusa
Dokładnie...może jej nie lubią bo sie nie wpasowywuje w ich schematy,może nie wyznaje takich samych poglądów jak oni,może nie potrafi przyznawać im racji we wszystkim,może nie jest taka fałszywa jak inni i nie tanczy jak jej zagrają uśmiechając sie i przytakując za kazdym razem po to żeby zyskać sympatię..może ma własne zdanie i silną osobowosc niepotrzebującą uznania ze strony innych?nie pomyslałeś ze wielu Polaków nie lubi takich osób?może woli latać samotnie niż podążać za stadem baranów?może tylko nieliczni są w stanie ją zrozumieć?

Gość gość
moż eto introwertyczka, mam taką koleżankę zachowuje dystans do towarzystwa ,nie zalezy Jej na sympatii jakiegoś grona ale dla blizszych znajomych jest już kompletnie inną osobą,wesołą,miłą ale o sobie to rzadko mówi ale i taj jest bardzo fajna u Niej to kwestia otwarcia się na ludzi, wszystko zalezy czy chce

Gość heeterra55
Może nie zależy jej na tym żeby wszyscy ją lubili..może sama nie lubi większosci ludzi tylko pojedyncze jednostki..może odkrywa prawdziwą siebie tylko przed nielicznymi a wobec innych może byc nawet nieprzyjemna...ludzie często odbierają innych bardzo powierzchownie nie próbując ich lepiej poznać..w naszym kraju wystarczy mieć inne poglądy,inny sposób bycia czy ubierania się ,inne niz większosc podejscie do życia żeby zostać odrzuconym..poza tym ludzie często są złosliwi i zazdrosni,nie pomyslałes o tym?sama gwiżdzę na wielu ludzi,dla niektórych jestem bardzo lojalna i do rany przyłóż,nie otwieram się tez przed pierwszym lepszym przez co moge byc odbierana jako zarozumiała czy aspołeczna