Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 8 letnia córeczka ma bzika na punkcie dinozaurów.

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne ? Przecież małe dziewczynki powinny interesować się zupełnie innymi rzeczami. Dinozaury to przecież domena chłopców. A moja jak wciskam jej laleczki Barbie to je skwaszona rzuca w kąt i leci do plastikowych Tyranozaurów i Diplodoków (tak fiksuje już na punkcie tego że i ja się nauczyłam na pamięć mimo że dinozaury były zawsze tak dalekie od moich zainteresowań jak to tylko możliwe a te wszystkie nazwy które nadali tym dinozaurom są przecież porąbane - chyba tylko ktoś kto się interesuje dinozaurami jest w stanie wymyślić coś takiego, mój ulubieniec - pachycefalozaur). Namiętnie czyta wszelkie książki na ten temat, w kółko ogląda Park Jurajski (jak ja to oglądałam po raz pierwszy zasnęłam po 15 minutach). Wszystko musi być w jej pokoju z dinozaurami nawet pościel. Jedyny plus z tego to taki że ma już sporą wiedzę z biologii, a przecież w szkole jest w drugiej podstawówce i nie ma jeszcze nawet przyrody na lekcjach.

Gość reeezs
No i? ...

Gość gość
Załóż jeszcze 100 tematów tego typu, autorze, może ktoś wreszcie użyje mózgu i zobaczy, żeś prowokator.

Gość gość
Moja bratanica zaczęła mieć świra na punkcie dinozaurów w wieku 6 lat. Szybciej nauczyła sie ich łacińskich nazw, niż polskiego :D setki figurek, puzzli, piościel, pocztówki, wypady do miejsc gdzie dinozaury itd itd. trwało to kilka lat, potem zmiana na konie.