Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radość z życia

Dlaczego nie jesteście szczęśliwi????

Polecane posty

Gość radość z życia

i co by musiało się stać aby to na stałe zmienić? NA STAŁE!!!!

Gość gość
Mężczyzna, którego kocham musiałby odwzajemnić moje uczucie.

Gość Formuła40
gość dziś Ale po co kogoś zmuszać? Nie lepiej aby sam tego chciał? Widocznie to jeszcze nie ten.

Gość gość
Jak dla mnie przystojny młody jurny facet z kasą i pozycją i jeszcze żeby mnie kochał i nie zdradzał :P

Gość gość
Nie da się kogoś zmusić. Dlatego właśnie jestem nieszczęśliwa i zawsze już tak zostanie. Ale gdyby nagle odwzajemnił moje uczucie, to byłabym szczęśliwa.

Gość gość
młodość nie idzie w parze z kasą i pozycją no chyba że dziedziczną, po za tym co ty sobą reprezentujesz by taki facet chciał być z tobą i to jeszcze na wyłączność?

Gość szansa na szczęście
gość dziś A nie lepiej dać komuś innemu szanse z Tobą zamiast wzdychać do kogoś kto tego nie odwzajemnia? Ludzi jest przecież miliony naokoło, gwarantuje że trafi się ktoś kto Twoje uczucia odwzajemni w taki sposób na jaki zasługujesz.

Gość oto wymagania księżniczki
gość dziś Jak dla mnie przystojny młody jurny facet z kasą i pozycją i jeszcze żeby mnie kochał i nie zdradzał jezyk.gif >>>> kosmiczne wymagania, ale jak to każda księżniczka, trudne do wykonania, raczej jak trafienie w lotka ( czyli szansa poniżej zera )

Gość gość
szansa na szczęście dziś - nie trafi się. Ja jestem z tych, co zakochują się tylko raz w życiu. Skoro od 15 lat nikt więcej się nie trafił, to raczej się już nie trafi. Nie ma się co łudzić i trzeba żyć dalej.

Gość daj szansie szanse
gość dziś przez 15 lat się nie trafił a jutro może wyjdziesz po zapałki do sklepu a tam będzie ON, i cały Twój świat może się zmienić

Gość gość
Może. Pytanie, czy się zmieni? Ja się nie nastawiam. Zawsze lepiej się mile zaskoczyć, niż niemile rozczarować.

Gość życie bez granic
gość dziś rusz tyłek tam gdzie są zawsze nowi ludzie i miło się zaskoczysz, świat naprawde ma ogromną różnorodność i to jest wspaniałe

Gość gość
bo mam przyrabaną matke, samice to falszywe d***** a prawo to menda

Gość sensowna zmiana
gość dziś z każdej sytuacji jest wyjście, trudniejsze lub łatwiejsze ale jest, czas na decyzje jakie wyjście wybierasz dla siebie i w jakim czasie chcesz to wykonać, bo nic nie jest wieczne, jedyna pewna rzecz to zmiana, dziś może być źle a jutro lepiej

Gość gość
Pracuję z ludźmi, obracam się w różnym środowisku, poznaję ludzi z całego świata i co? I nic. Jak ktoś jest łabędziem, to nim jest.

Gość gość
bo muszę walczyć o byt a niezbyt mi idzie i widmo klęski ciągle blisko

Gość płynie woda
gość dziś Pracuję z ludźmi, obracam się w różnym środowisku, poznaję ludzi z całego świata i co? I nic. Jak ktoś jest łabędziem, to nim jest. Zgłoś może zamiast czekać aż "coś" się stanie to sama bierz inicjatywe i coś zmieniaj. Jak woda nie przychodzi do kuby to kuba niech idzie do wody.

Gość lekcja codzienności
gość dziś bo muszę walczyć o byt a niezbyt mi idzie i widmo klęski ciągle blisko Zgłoś może nieodpowiednio walczysz o byt, bo życie ci daje sygnał a ty go nie słuchasz, widocznie jeszcze nie na to czas i codziennie powtarzasz tą samą lekcje aż do skutku

Gość gość
bo znany lekarz pl gwałci wolnosc slowa

Gość gość
Autorko co jest twoją receptą na szczęście?