Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobietq94

Dlaczego On się nie odzywa ?ll

Polecane posty

Dlaczego facet się nie odzywa? Spotykam się z chłopakiem od miesiąca . Na ostatniej randce zapytał się mnie,czy może traktować mnie juz jak swoją dziewczynę. W tygodniu miałam iść z Nim, Jego kolegą i dziewczyną tego kolegi do kina . Miał mi dać znać ,ale się nie odezwał nic . Po trzech dniach zapytał mnie czy pamiętam o tym,że mam chłopaka ,później czy się obraziłam ,czy cos się stało. Postanowiłam się nie odzywać do Niego . Na drugi dzień dziewczyna kumpla zapytała mnie czy się wybieramy do tego kina. Nie widziałam co mam Jej napisać ,dlatego musiałam odezwac się do Niego . Napisałam mu,ze nie odzywalam się bo mnie olal i się nie odezwał i chciałam odbić piłeczke. On się nie odezwał na to kompletnie. Dlatego tej dziewczynie napisałam ,ze ma się Jego zapytac ,a Ona tylko ,ze juz z Nim rozmawiala. Ja nie ciągnęłam tematu . On dopiero po trzech dniach napisał ,czy jestem wolna w najbliższym czasie ,bo chce mi oddać pojemnik Babci (ostatnio wzięłam w Nim ciastka), bo może ho potrzebowac i mi dużo czasu nie zajmie . Napisał ,ze zobaczymy jak się potoczy dzisiejszy dzień ,bo już mu się pozmienialo. Nie odezwał się ,ją mu wieczorem wysłałam link do piosenki ,po dwóch dniach wyświetlil wiadomość i nic . Zadzwoniłam,a On nie odebrał . Chciałam zwyczajnie zapytać o co chodzi. Nie odzywa się już około tygodnia. Chciałam jeszcze napisać sms, bo nie wiem o co chodzi . Nie chce się narzucać ,nawet nie musimy być razem,ale nie lubię tak kończyć znajomości. Z jakimś niepotrzebnym zgrzytem.Po prostu często się spóźnial do godziny nawet ,czy przestał spotkanie o godziny ,dlatego tak zareagowałam na to,ze mnie olal i jeszcze po trzech dniach pyta ,czy o Nim pamiętam . Juz na prawdę nie wiem co robić . Powiecie ,ze olać ,ma Cie gdzieś ..ale ja nie lubię tak kończyć znajomości .

Gość gość
To jakiś d**ek. Szkoda na niego nawet myśli. Kiedyś to zrozumiesz.

Gość gość
jaja mu już puchły. a ty nic. tylko znów na film do kina. ile tak można wytrzymać. to znalazł inna , która go wreszcie rozumie

Gość gość
Niestety ale zaczelas się mu już teraz narzucać. Nie powinnaś się teraz odzywać dopóki on tego nie zrobi. A jeśli się odezwie to też od razu nie rzucaj się mu w ramiona i nie biegnij na spotkanie. To facet ma Cię zdobywać, a nie Ty jego

Gość gość
A jeśli już się nie odezwie to też nic z tym nie zrobisz. Ok, ja rozumiem ze może nie lubisz tak kończyć znajomości ale zauważ ze to on się zachowuje nie fair, a nie Ty. Wiec zachowuj się jak on, nie pisz już do niego pierwsza ABSOLUTNIE. A jak nawet on napiszę to też nie miej teraz czasu na spotkanie ale też nie bądź obraz ona. Obojętność boli najbardziej. A linki do piosenek itd.to możesz wysyłać tym co Ciebie nie olewalam, on niestety już ewidentnie Cię olewa. Przykro mi to pisać ale taka jest prawda

Gość gość
* co Ciebie nie olewaja- miało być. słownik w tablecie mi czasem przekreca slowa

Gość gość
Jaki facet?