Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy płacą za rowery Veturilo zamiast kupić sobie rower

Polecane posty

Gość gość

przeciez na allegro jest pelno tanich dobrych uzywanych rowerów, a nie wypozyczac rower na godziny i placic za to, w ogole sie nie oplaca, rozumiem jedynie ludzi ktorzy jedzdzą rowerem raz na miesiąc albo mieszkają w klitkach 15 metrów bez balkonu, ale reszta? na dodatek te rowery są po prostu g*******e, nadają się tylko do jazdy po paru, do lasu tym szajsem nie pojedziesz

Gość gość
a po ch... mam kupowac rower żeby się przejechać do miasta i zostawić gdzie bądź? veturilo są z******te; jadę do knajpy, przejeżdżam wisłę zostawiam i nic więcej mnie nie interesuje, nie musze się martwić czy go ktoś nie p*********i, potem idę na spacer i biorę kolejny z innego miejsca jeżeli to dla ciebie jest niepojęte to najwyraźniej nie rozumiesz idei roweru miejskiego. To NIE jest rower na wycieczkę do lasu

Gość gość
no nie wiem, od 4 lat korzystam i przez ten czas zapłaciłem raz 2 zł i raz 1 zł. Rzeczywiście pewnie ze 3 rowery bym już za to kupił...

Gość gość
to dobre dla korposzczurów , hipsterów i homoseksualistów