Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam niepracujace kury domowe

Polecane posty

Gość gość

Obsłużylyscie już swoich panów i władców z rana? A teraz do sprzatania i garow. My wykształcone i niezależne idziemy do pracy żeby nie pasożytowac na nikim.

Gość gość
Dowartościowałaś się, a teraz won.

Gość gość
Nie wiem jak u ciebie autorko ale u mnie zapowiada sie słoneczny dzień. Ja go spędzę jak będę chciała a ty zamknięta w 4 ścianach pod nadzorem szefa.

Gość gość
o ,ten sam chamski troll ;-) widać włąśnie jak ''cieżko''pracujesz ;-) biedny jest ten twój stan umysłowy jeśli tobie praca zarobkowa kojaży się jedynie z wyjściem z domu ;-) ale leć lizać doope szefowi,madrzejsi maja i pieiadze i czas dla rodziny.

Gość gość
*kojarzy

Gość gość
Niezależność korpo-szczurzyc objawia się w pozwoleniu na inny, niż służbowy ubiór w piątki. :-D

Gość gość
Ja tam obsłużylam dzisiaj męża kompleksowo. Laseczka, wyprasowanie koszuli i śniadanie. Uwielbiam to. :)

Gość gość
A dziękuję, świetnie, świetnie, za oknem piękne słońce,leżę sobie jeszcze w wygodnym łóżeczku, potem kawa,śniadanie,wyjście na zakupy ( dzisiaj w planach zakup butów),zjem coś na mieście z koleżanką a później jakas książka przed kominkiem,ok.18 wróci mąż,zjemy kolację,porozmawiamy przy lampce wina itd. To tak z grubsza plan na dzisiaj.

Gość gość
7.51 No to nie zazdroszczę ograniczonego życia prostej dziewuchy , która cieszy się z tak przyziemnych rzeczy chce się powiedzieć utrzymanki łączcie się hahaha szkoda mi was

Gość gość
Ma bardzo fajny,normalny dzien. Ty masz w planach leciec odrzutowcem na sniadanie do Dubaju a ppotem na zakupy do Paryza? ;-D

Gość gość
08:17 ludzie już utracili dar cieszenia się prostymi rzeczami i to zapowiada klęskę ludzkości.

Gość gość
Bezwartościowe jesteście do niczego nie dążycie nic nigdy nie osiągniecie szkoda mi was

Gość gość
08:23 kim ty jesteś aby oceniać kto jest wartościowy a kto nie? I to anonimowym forum ;-D

Gość gość
08:23 Jaką ty masz wartość,do czego dążysz? Zrobiłaś coś aby świat był lepszy,dokonałaś jakichś odkryć?

Gość gość
Koko kukuku...k***o s********j!

Gość gość
09:21 zakompleksiona idiotka ;-)

Gość gość
8.17 No widzisz jaka jesteś głupia,nawet nie wiesz że, nie jestem,, dziewucha ", mam dorosła córkę, pozycję zawodową własną jak i męża. Taka z ciebie kobieta niezależna jak że mnie baletnica,na niezależność trzeba sobie zapracować a ty póki co jesteś korporacyjnym wycieruchem pozbawionym empatii,która nie śpi po nocach knujac kolejną intrygę na koleżankę z boksu obok,która wpadła w oko dyrektorowi pionu a twoja pozycja właśnie stanęła pod znakiem zapytania. Pomysl trochę nad własnym żałosnym życkiem,zanim dojdziesz do tego co mam ja ( o ile w ogóle),to będziesz wrakiem człowieka leczacym schizofrenię. Zatem twoja przyszłość jawi się raczej w czarnych barwach.

Gość gość
7:36 w lecie to jeszcze dasz rade, gorzej zima :D

Gość gość
7:51 książka przed kominkiem? :D a co to my teraz trzaskajace mrozy mamy, że przy kominku trzeba siedziec:D ale ty pusta jesteś :D

Gość gość
To zapieprzaj do roboty niezalezna kobieto! Ja wstalam o osmej zjadlam pyszne sniadanko bex pospiechu. Pozniej bylam z dzieckiem na spacerku brzegiem odry :) a teraz pije kawke poczytam ksiazke jak dziecko wstanie to akurat ojciec wroci a ja pedze na aerobic zidiociala kretynko:) mam luz blues i nic wiecej mi nie potrzeba Tylko praedxiwego mezczyzne stac na to by jego kobieta nie pracowala:)

Gość gość
7:31 dokładnie :)

Gość gość
Ha ha ha, a my niepracujące mamy luzik, śpimy do 10tej, potem kawka do łóżeczka, jeszcze kokoszenie się do 11tej, a nie to co ty zasuwać jak robol :D

Gość gość
7:31 oj bidulko nieszczęśniku, bardzo ci współczuję że musisz zapitalatać do pracy, że twój mąż nie jest w stanie na ciebie zarobić, oj ty biedna nieszczęśliwa .Może usiądź pod kościółkiem i coś wyżebraj....

Gość gość
12.03 a gdzie zodiociala idiotkę do pracy przyjmą? zasób słownictwa mówi sam za siebie. Za niektóre zonki faceci się wstydzą wiec niech lepiej w domu siedzi jak po ślubie wyjdzie z kim się ożenili. Dzieci odchowa to pójdzie do lepszej . Nic się nie martw. Zleci moment.

Gość gość
Ja też byłam taką niezależną kobietą ,sama na siebie zarabiałam, miałam dla siebie pieniądze i byłam szczęśliwa, później jak wyszłam zamąż uświadomiłam sobie że w zasadzie dobrze by było gdyby teraz ktoś na mnie pracował :) urodziło się dziecko, byłam na wychowawczym i na wychowawczym celowo zaszłam w drugą ciążę żeby nie wracać do pracy.Później w tajemnicy odstawiłam tabletki i zaszłam w trzecią ciążę i nie mam zamiaru już wracać do pracy:) Dobrze mi się siedzi w domu a gdy dzieci podrosną i mąż będzie mi kazał iść do pracy-zaplanuję kolejną ciążę. Dopiero teraz zaczęłam doceniać uroki siedzenia w domu,praca to nie wszystko:) Jeżeli mąż dobrze zarabia to po co mam pracować?

Gość gość
12:03 I tak powinna, przy każdej politechnice powinien być napis "kobietom wstęp zakazany", tak samo jak przy wejściu do kina na Gwiezdne wojny czy do sklepu zoologicznego z pająkami.

Gość gość
12 05 te pracujące wyglądają tysiąc razy lepiej niż ty a ty dalej w starych łachach z poprzedniego sezonu i juz nie modnych :D biedactwo :D kawkę wypiłas i bułeczki zjadłas to tańsza jesteś niż sprzątaczka wiec mu się opłaca. :D

Gość gość
12. 05 a co to za przyjemność samotnie gnic łóżku? a może z pieskiem?

Gość gość
12:10 oj jaki ty masz ból duuuuppppyyyy :D no dalej, na wyrzucaj nam jeszcze, bo to nas tak boli XD że zaraz polecimy do pośredniaka szukać pracy :D ahhh, ale ja jeszcze nie dziś, bo słonko mi własnie taras ogrzało, to sobie poleżę i z nudów poklikam na kafe :*

Gość gość
12:13 nie leże sama i nie z pieskiem, tylko z 14 kociakami :D:D:D mrauuuu :D