Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu przed planowana ciąża rzucić palenie papietosow

Polecane posty

Gość gość

W czerwcu planuje zacząć starania o dzicko. Od kwietnia zamierzam przestać palić. Chociaż to będzie mega trudne. Teraz od tygodnia pale 2 papierosy dziennie przed praca i po. W miedzy czasie już nie pale. Ja wiem ze najlepiej przestać palic jak najszybciej.... ale tak żeby organizm sie oczyścil ile potrzeba mi czasu ?

Gość gość
Parę lat, a co najmniej rok. Zależy jak długo i jak intensywnie kopciłaś. Rzuć jak najszybciej, starania moga trochę potrwać to zyskasz dodatkowy czas na odtrucie. Partner też niech rzuci jak pali. Pochwalam, że myślisz o tym przed ciaża, że zależy Ci na zdrowiu dziecka, madra z Ciebie babeczka, trzymam kciuki za powodzenie na obu 'polach' - że tak powiem ;) Buziaki.

Gość gość
Przestań palić a zajmnij się konsumpcją piz.y.

Gość gość
Nie jestem palaczka która pali 2 paczki na dzień czy chociaż jedna. Paliłam maksymalnie 5 sztuk dziennie a 2 razy w tygodniu nie paliłam wcale.

Gość gość
Odo dziś nie pale wcale !!! Ale czy do czerwca organizm trochę się oczyścii? Jak mu pomóc ? Jakieś zioła ? Dziś paliłam 1 i pół. Przez cały dzień.

Gość gość
Up

Gość gość
Hello

Gość gość
Nikt się nie wypowie ?

Gość gość
Takie palenie to nie palenie jak byś paliła paczkę dziennie to był by problem. Do czerwca organizm ci się oczyści. Pij zielona herbatę

Gość gość
Ważne ze nie paliłas będąc w ciąży

Gość gość
Nie pale juz od założenia tematu ciężko.... bardzo ciężko.... w domu nie myślę o papierosie ale w pracy.... masakra z kręcą mnie. A wy tak mało się wypowia dacie....