Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edwin SY

prezent komunijny dla dziewczynki

Polecane posty

W życiu każdego Ojca Chrzestnego przychodzi taki moment, że musi zmierzyć się z prezentem komunijnym swojej chrześnicy. Mnie ten zaszczyt w tym roku spotkał i co Wy na to? Co kupujecie swoim chrześniakom, co kupowaliście w tamtym roku, co się teraz kupuje. Kiedyś rower albo zegarek, a teraz wiem że konsole, ale już ma .

Ja w tamtym roku miałem taką imprezę, kupiłem swojej chrześnicy keyboard edukacyjny. Strzeliłem w 10 z prezentem bo mała właśnie miała dostać taki na urodziny od rodziców, więc ich wyprzedziłem :D

Gość gość
Może jakąś ładną biżuterię? Np. naszyjnik. Przyda jej się do założenia od święta i będzie na pamiątkę. Ja się bardzo cieszyłam z takich "dorosłych" prezentów. Tylko nie pierścionek (trudno utrafić rozmiar) ani kolczyki (jeśli nie ma przekłutych uszu). Warto też po prostu zapytać rodziców.

Gość gość
Jeśli nie masz pomysłu możesz dać pieniądze i sama sobie coś kupi lub odłoży :)

Gość explorer66
Pieniądze to teraz chyba najlepszy pomysł. Szkoda, że z roku na rok są coraz większe wymagania co do kwoty. W zeszłym roku musieliśmy wziąć z żoną pożyczkę w feniko, żeby starczyło na pieniężny prezent dla chrześnicy żony. Dobrze, że udało nam się tam zdobyć, bo w banku byśmy nie dostali i nie wiem skąd byśmy wzięli te pieniądze...