Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurczak1993

Pierogarnia csa Iłża jadł tam ktoś?

Polecane posty

Gość Kurczak1993

Hej ostatnio jechałem z Krakowa do Radomia i zjadłem w Iłży w pierogarnia csa ruskie pierogi po których strasznie bolał mnie brzuch czy to przypadek czy może ktoś też miał taką sytuację?

Gość gość
Daj spokój to speluna podobno sanepid tego nie chciał dopuscic ... ale wlasciciel pseudo gangster dał w łape..

Gość gość
Jadłam pierogi są odgrzewane nie polecam!

Gość gość
Byłam o 16 w niedziele i było zamknięte.. Zamykają kiedy chcą kpina...

Gość gość
Żal obsługa fatalna.. nie polecam.

Gość gość
Ziemniaki surowe o soli nie wspomne bo chyba wlasciciela nie stać nawet na sól raz jadłam i mimo możliwości jedzenia tam często nie tknełam nic z tego baru szybkiej fatalnej obsługi nie polecam

Gość gość
A ja slyszalem ze ten biznes juz upada, bo wlasciciel pobral kredyty na kochanke a zarobku z tego nie ma bo jedzenie niesmaczne, kochanka ponoc splaca dom w ktorym mieszka jego starsza od niego o 20 lat zona straszna patologia

Gość gość
Dokladnie popieram poprzednika patologia jak sie patrzy kazdy kto mam mieszka nie zapuszcza sie do tej pierogarni bo szmelc niesmaczny i nieosolony a wlasciciel totalnie odraza swoja osoba obsluguje w klapkach jak na basenie w wymientolonej koszulce z broda ala swiety mikolaj, znany z tego ze mial w domu patologie a pozniej bylo juz tylko gorzej,l, musial uciekac z tej miejscowosci bo go pobili za to ze kozaczyl, splodzil dziecko jak byl gowniarzem ze stara zona a z dziecka patologia zlodziej i degenerat nic dziwnego wspolczuje temu dziecku zeby nie umiec nauczyc dziecka zeby nie kradlo w sklepie 2 metry od pierogarni wstyd na cala wies, matka nauczyciela a takiego patusa sobie wybrala ochleja i cpuna

Gość gość
Gdyby ktoś inny tym zarządzał byłaby normalna mała pierogarnia, a nie patologia ha ha.

Gość gość
Iłzanki na zamku straszą to podobno taka miejscowa atrakcja turystyczna

Gość gość
A wy przyszliście tam jeść czy obrabiać dupę? Żałosna postawa, można krytykować działalność, jedzenie, klimat, ale za przeproszeniem chuj wam do sytuacji rodzinnej itd. Kolejne cebulaki co zajmują się czyimś życiem, a w swoim mają burdel. Nie pozdrawiam!

Gość gość
Ramzes czy nie ramzes, ale w ramzesie przynajmniej jest dosyć smacznie, a do tej budy dla meneli nawet pies z kulawą nogą nie zajeży. Nie polecam!

Gość gość
Bardzo dobre wyposażenie do piekarni ciastkarni czy innej dzialalności można kupić od firmy http://geth.pl/.

Gość gość
Raz lepiej ,raz gorzej,a w Ramzesie syf i kiła i pytają czy paragon potrzebny.No pewnie ,że potrzebny bo jak się zatrujesz to co dalej...Tu żarcie chociaż robione na miejscu , a nie w chałupie.

Gość Przejezdny
Jadłem już jakiś czas temu- ale pierogi były naprawdę dobre (polecam ostre i z mięsem). Jak czytam te komentarze to mam wrażenie ze ktoś wyraźnie chce oczernić właściciela? Ja ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić. Warto się przekonać samemu. Pozdrawiam