Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAGISTERKA.EDU.PL UWAGA NIE POLECAM

Polecane posty

Gość gość

nie polecam tej strony, sami pisza sobie opinie, biora kupe pracy za kopiowane teksty

Gość gość
A ile biorą? Pisanie pracy to ciężka robota, nikt porządnie nie napisze pracy za mniej niż 3 tys.

Gość gość
a oszukali Cie ? bo ja wplaciiłam hajs i juz tyle czasu czekam na rozdział..

Gość gość
i na mejle też nie odpisuja.

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Wysłali jednak pracę i jest OK. Nie odpisywali, ze względu na przerwę świąteczną.

Gość gość
Firma która naciąga ludzi na kasę,umawiam się z nimi na 60 stron a oni dają np 75 przez co trzeba dopłacać kasę. Nie wywiązują się z warunków umowy tj. na stronie widnieje treść odnośnie raportu antyplagiatowego że sprawdzają pracę w tym systemie i przesyłają ludziom raport co okazuje się kłamstwem gdyz prosiłem o taki raport a wcale go nie dostałem. Umawiają się że prace wyślą w ciągu tygodnia a zajmuje im to nawet trzy tygodnie. Telefon widoczny na stronie jest ciągle wyłączony. Nie można się z nimi skontaktować. Wszystkie rzetelne firmy podają na swojej stronie adres siedziby a ta jakoś nie ma. Jednym słowem,nikomu nie polecam tej firmy.

Gość Marta566
Mi też napisali trochę więcej niż chciałam, ale poprosiłam o rabat i za ponadwymiarowe strony zapłaciałam połowe ceny więc są w porządku

Gość gość
oszusci, nie polecam

Gość gość
Nie dajcie się nabrać. Wpłaciłem pieniądze i nie otrzymałem pracy Zlodzieje

Gość gość
Oszuści. Praca miała im zająć 2 tygodnie odezwali się po 2 miesiącach. Kwota jaką im wpłaciłem starczyła raptem na 5 stron(a miał być cały rozdział)

Gość gość
Czy w ostatnim czasie korzystał ktos z usług tej strony? Jak kontakt oraz jakoś pracy?

Gość gość
Tak, korzystałam. NIE POLECAM. To naprawde oszuści. Wpłaciłam im dużą sumę a nic konkretnego od nich nie otrzymałam, dopisują sobie samowolnie strony i wymagają dopłaty w kwocie ok 2 tys. Poprawki niby są w cenie, ale z tym też ciężko, ciężko doprosić się o cokolwiek w ogóle nie słuchają uwag klienta. Moim zdaniem to nie są profesjonaliści, bo nawet nie wiedzą o co chodzi jak im się tłumaczy i kopiują to co znajdą w Internecie... Wiadomo, że to jest tylko pomoc przy pisaniu, ale to co jest w Internecie można znaleźć samemu za darmo. Jest wiele firm zarejestrowanych, w których pracują profesjonaliści i naprawde pomagają dlatego warto poświęcić trochę czasu a ten serwis OMIJAĆ, szkoda pieniędzy, czasu i nerwów.

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam.3 miesiace juz nie moga doslac tego,o co prosze,chociaz od razu jasno bylo okreslone czego oczekuje.O poprawkach mozna zapomniec.Nic tylko doplacac i doplacac-zgadzam die,za poprawnie wykonana usluge,a nie z gory i czekaj w nieskonczonosc.To nie sa profesjonalisci.Omijac!

Gość gość
Również potwierdzam nie korzystajcie z gościa serwisu PisaniePrac.pl. ( MAGISTERKA.EDU.PL to to samo ), dla mnie nie skończył zamówienia a praca jest zle napisana, jest pieprzonym pośrednikiem, żeruje na ludziach. Podszywa sie przynajmniej pod dwoma numerami i na pewno ma conajmniej 2 storny !! Kombinator słychać to przez słuchawke ! Uważajcie na siebie jest dużo oszustów widać to na forach.