Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwinianażona

Zaraz biore rozwod. Mąż jest psychiczny!

Polecane posty

Gość obwinianażona

Od jakiegoś czasu zaczął mieć problemy w rodzinie. Pewne osoby mają zaburzenia psychiczne i problemy z prawem, to odbija się na relacji w rodzinie. A go jakaś osa ugryzła i mnie obwinia o wszystko. Twierdzi że odkąd mnie spotkał to mu pecha przynosze. Dzisiaj jestem w szpitalu i zaraz mam wypis, a on do mnie z tekstem żebym została jeszcze pare dni bo mu będę preszkadzać. Mamy małe dziecko i łączy nas miłość i czas, ale przegiął dzisiaj ostro. Powyzywał mnie i jak wróce wyganiam go z domu. Niech wraca do siebie jak mu tak źle. Jak można wyzywać żone po operacji, bo ktoś z rodziny popełnił przestępstwo? Nie chce go znać, przekreślił wszystko.

Gość gość
A dlaczego tyle z nim wytrzymałaś, dziecko Cie przy nim trzymało? To jakiś toksyczny typ

Gość gość
Jesteście głupie z takimi siedzicie. Potem taki debil wykończył was po malu psychicznie i zrobi z was wariatke i będzie wszystkim mówił, że to wasza wina a on tako biedak niewinny i musi z waroatka siedziec.Tacy to umieją manipulować ludźmi słabymi. Od takich się czym prędzej ucieka.

Gość AmeliaKos
Jeśli chcesz wziąć rozwód i naprawdę twój mąż jest niebezpieczny i niepoczytalny to dobrze, żebyś miała dobrego adwokata w sądzie. Ja przy swoim rozwodzie skorzystałam z pomocy poznańskiej kancelarii Grzybkowski-Guzek i dzięki nijm wygrałam sprawę. Dobrze znają się na prawie rodzinnym i dokładnie wiedzieli na jakie artykuły i prawa się powołać, abym wygrała sprawę.

Gość gość
ja jestem z Warszawy i korzystałam z mecenasa z warszawskiego portalu rozwodowego, ale z tego co wiem działają na terenie całej polski... warto zadzwonić i spytać

Gość gość
a wysokie alimenty na mnie? on dobrze zarabia a ja po rozwodzie chcę żyć na godnym mnie poziomie. mogę mu nawet dziecko zostawić

Gość gość
przydałby się biegły dla Twojego męża - trzeba zrobić sprawę sądową i powołać lekarza psychiatrę na biegłego więc nie czekaj tylko zabieraj się do działania kobieto!