Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej ludzie, chcę założyć sobie klimatyzacje w bloku, 4 pokoje, warto czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

bo mi odradzają, ze robie ''wioche'' , tego urzadzenia z wiatrakiem co wypuszcza powietrze nie bede czesto widywala bo mam wielki balkon/taras , mieszkam na ostatnim piętrze i mam juz miejsce na takie cos w rogu... czy duzo prądu to pozera? czy da sie zalozyc klime 2 w 1 tj zeby robiła tez ciepły nawiew ? bo upały za miesiac, dwa bedą a ja nie chce sie gównianym wiatraczkiem znowu chłodzić

Gość gość
Jak cie stać to czemu nie. Klima ma taki zakres temperatur, że możesz grzać w zime.

Gość ulgaletnia
tak, polecam! nie myśl o zazdrośnikach i ich opiniach :) zobaczysz jaką ulge poczujesz wtedy będziesz suchy i szczęśliwy ja posiadam i za chiny nie oddam, a mam tylko ja w całym bloku na balkonie wisi te pudło :P rura do domu jest zaj*biście i tylko 2,5k plus montaż 500 , droższej mi nie trzeba tylko ja mam 2 pokoje +kuchnia łazienka, więc moja mi starcza

Gość ulgaletnia
tak moja ma, też funkcje ze sama ustawia temp. ew ja pilotem leżę i zmieniam mogę również grzac ale nie potrzebuje, nie żżera dużo prądu a tego się bałam! więcej za wiatraczki płaciłam.. a miałam 2 duże i to nic nie dawało.. także nie ma co się martwić, tym bardziej jak stać Cię. Prądu nie pożre dużo :) ja miałam włączoną od czerwca do paź .

Gość gość
to nie jest żadna wiocha, ja też jestem zdecydowana. Po co się męczyć w upały

Gość gość
tez mysle ze warto, ja mieszkam w malym domku i tez sobie zalozylismy ;) wazne tylko żeby robic regularny przegląd, odgrzybiać, stare brudne nie czyszczone instalacje hałasują i robią smród, wtedy w domu robi się taki zapach wilgoci, zapach magazynu, lodówki, u mnie w firmie była stara klima nie czyszczona i wlaśnie śmierdziało :O prądu duzo nie zuzywa, nowe klimy dostosowują temperature same ja taką mam, latem mam wlaczoną non stop takze w nocy, filtry HEPA przeciwalergiczne jest git :)