Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80% meżczyzn w Polsce nie szanuje kobiety

Polecane posty

Gość gość

traktują jak przedmiot, chca tylko seksu w związku, chcą seksu oralnego jak zboczek

Gość gość
smutne :(

Gość Śmierdzący goovnem lewak
No. Tylko rvchać.

Gość gość
90% kobiet sie nie szanuje stad mezczyzni nie szanuja kobiet

Gość gość
hehehehe ktoś tu wywołuje wojnę płci przeciwieńtwa się przyciagają więc zawsze będą związki ale szanować się trzeba jakby nie patrząc

Gość gość
Kobieta ktora sie szanuje jest szanowana

Gość gość
Idiotka? 99% kobiet w Polsce nie szanuje mężczyzn! :P ;-) a może 100% muzułmanów gwałci i bije swoje żony! Może być? :P

Gość gość wedrowny
gość dziś hehehehe ktoś tu wywołuje wojnę płci przeciwieńtwa się przyciagają więc zawsze będą związki ale szanować się trzeba jakby nie patrząc x wojna płci trwa w Polsce od dawna a szczególnie od poczatku epoki internetu. Kilka dni temu jedna kafeterianka skarżyla sie że Polacy sa niekonkretni - gapia sie na kobiety ale nie idą dalej:-O Jest w tym sporo racji bo ja postepuje tak samo ale to rezultat doswiadczeń - gdybym nie wyjechał na zmywak to pewnie bym byl jeszcze prawiczkiem, taka prawda niestety i nie ma tu nic do rzeczy bajer etc bo to mam w 2 językach, jestem w stanie zaczepić kobiete na ulicy, w metrze, nie peszy mnie że jest np wyższa czy kolorowa etc. Po prostu W POLSCE JEST MIEDZY NAMI BARIERA - i podejrzewam że to wynik celowej propagandy:-O