Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie udane małżeństwa polka plus mężczyzna z zachodu ?

Polecane posty

Gość gość

Np niemiec Szwed , ja znam dużo szczęśliwych par Polsko niemieckich

Gość gość
ja znam tylko związki polak-ukrainka i takie związki zawsze są idealne, nie to co z polskimi maciorami a co do polek to znam tylko te z muzułmanami

Gość gość
Żadnego, wszyscy znajomi co się na zachodzie pożenili to z polakami/polkami. Jedna wyszła za niemca, dla obywatelstwa, 5 lat i rozwód.

Gość gość
Ja znam tylko Niemca który biega za polka od 2 lat jak pies :D Ale się nie dziwię dziewczyna ładna jak nie wiem co :*

Gość gość
taa chyba polka biega za tym niemcem, byłem widziałem

Gość gość
Nie jest to aż taka przepaść kulturowa żeby mogły być z tego problemy. Znam kilka takich par i wszystko jest ok, żadnej pogardy że to tylko "dziewczyna ze wschodu", brak problemów z językiem czy religią.

Gość gość
Moja ciocia jest zonata z sycylijczykiem bardzo przystojny mężczyzna

Gość gość
Ja jestem w fazie mazeczenstwa z rodowitym szwabem ( szwab to nie obelga tylko szwabia to region Niemiec ) kochany jest ale sknerus jak choroba trzeba sepic oj trzeba hahahaha podobno szwabi zostali wyrzuceni ze Szkocji za skapstwo :p

Gość gość
Ja Polka on Francuz :)

Gość gość
Moja 40 letnia sąsiadka ma męża ukrainca, dziad i pijak ale kochany taki pocieszny xd

Gość gość
Znam polke która wyjechała za granicę na studia i znalazła sobie Włocha , ale ladniutki jak nie wiem co i wcale nie kurd**el bo ma więcej niż 190 ciemna karnacja czarne włosy czarne oczy :D tylko się nosi po gejowsku troszku :D taki modnis

Gość gość
Moja siostra - jej mąż to Kanadyjczyk. Są małżeństwem od 8 lat a znają się kilka lat dłużej. mieszkają w Kanadzie, Quebec city. Siostra wyjechała tam prawie zaraz po zrobieniu magisterki w Polsce. są szczęśliwi. mają dziecko.

Gość gość
Uuuuu Kanadyjczyk to już elita :D zazdro haha

Gość gość
Moja kuzynka wyszła za Niemca czeskiego pochodzenia :) jego rodzice sa z Czech ale zamieszkali w niemczech

Gość gość
do 22:59 ale to siostra, nie ja ;) :P mój mąż jest Polakiem ale i tak obleci i jest przystojniejszy od tego \kanadyjczyka akurat ;)

Gość wypierdek
mój kuzyn, powiedzmy Iksiński wiele lat temu pojechał na wycieczkę do Londynu, dostał jakieś zaproszenie aby przyjechał do Londynu od rodziny z 'dziada-pradziada' , komuniści w tamtych latach nie tolerowali takich więzi rodzinnych , że Polak ma rodzinę w UK ale kuzyn Iksiński wtedy PASZPORT otrzymał i zgodę aby pojechać do UK a już wtedy był 'ścigany' aby odbyć zasadniczą służbę wojskową w Polsce ! pod koniec listopada roku 1981 , czyli na kilka dni przed ogłoszonym STANEM WOJENNYM w Polsce mój kuzyn Iksiński trafił do Londynu na zaproszenie do 'rodziny' brytyjskiej i mieszkał kilka dni w starych ruinach zamkowych rodziny książęcej , nie znał języka angielskiego , nie znał kultu brytyjskiego i 14 grudnia 1981 roku powinien wrócić do Polski ale 13 grudnia 1981 roku generał Wojciech Jaruzelski ogłosił w Polsce tak zwany STAN WOJENNY i wtedy Królowa Brytyjska podała do publicznej wiadomości, że wszyscy Polacy na Wyspach 'z automatu' otrzymują PERMIT , czyli prawa 'brytyjczyków' i zezwolenie na stały pobyt w UK oraz na pracę , muszą się nauczyć języka angielskiego i nauka będzie za darmo , gdy Iksiński otrzymał z automatu wszelkie prawa brytyjskie to już był po 'uszy' zakochany w księżnej ze starego Klanu 'szkocka krata' i księżna piękna oraz urodziwa pomagała Polakowi aby został tak zwanym 'brytyjczykiem' , Iksiński w Polsce był biedakiem , po ślubie z Kristin został milionerem ! teraz Kristin rozmawia swobodnie po polsku , jej synowie również, Kristin ma swoje firmy w UK , Iksiński ma swoje firmy w Polsce , jeden syn jest lekarzem, drugi jest prawnikiem , rozmawiają po polsku , czasem między sobą po angielsku się kłucą ale konstruktywnie !!

Gość gość
Aktualnie znam tylko slowaka zalecajacego się do mojej koleżanki ze studiów :D miły chłopak ogólnie Słowacy są jakby bardziej wyluzowani i ludzcy od Polaków takie chłopaki to tańca i do różańca a chłopak pochodzi z bratyslawy :)

Gość gość
Znam, PL & Niemiec, b. szczęśliwe małżeństwo od lat. 2 dzieci. Inna Polka i Niemiec o polskim pochodzeniu - tez długo ze sobą. Polka wyszła za Ukrainca w Polsce - niestety rozwód okazał się nie taki idealny. Znam tez kilka małżeństw Polka i Anglik, tez udane.

Gość gość
Ja znałam parę Polsko niemiecka i pan Niemiec sobie polke chwalił że kochana pracowita rodzinna ale się rozstali ale czemu nie wiem , druga para też Niemiec i polka rozstali się ale ten niemiec mówił o niej ze spędził z nią najpiękniejsze lata życia i nigdy jej nie zapomnij dlatego znowu szuka polki :)

Gość gość
Ja niestety już zajęta więc nie mogłam zostać jego "polka " ale życzę mu powodzenia :)

Gość gość
Moja kuzynka niebieskooka blondynka wyszła z wenezeuelczyka :) maja już nawet 2 dzieci :) mieszkają w Hiszpanii , nie dosc ze przystojny to jeszcze miły facet nie wiem jak się pisze jego imię ale ma na imię hairo

Gość gość
Znam kilka, wliczając w to moje własne.

Gość gość
A z kim jesteś zonata ? :D jaka narodowość

Gość gość
Mężata :) Z Anglikiem. Moja znajoma ma od 11 lat męża Kanadyjczyka, przyjaciółka wydała się za Islandczyka jakieś 6 lat temu. Zadowolone są, nie narzekają.

Gość gość
We mnie się chyba zakochał niemiec bo pisze codziennie wypytuje co u mnie spytał się nawet gdzie mieszkam bo chce przyjechać :D Ale się wstydzę trochę ma ładna chatę dwa drogie a ja nie jestem zbyt bogata : /

Gość gość
Mój wujek Polak, od 30lat mieszkający w Niemczech. Od 25 żona Niemka. Dwoje dzieci.

Gość gość
Ja znam Polaka który dla kasy ożenił się ze starszą 20 lat Norweżka ale to nie miłość tylko męska prostytucja

Gość gość
Mój mąż jest Niemcem, a poznaliśmy się w pracy. Z resztą w rodzinie mam jeszcze kilka takich par „mieszanych”. Nie ma co wierzyć w stereotypy dotyczące narodowości. Nawet specjalnie dla nowej polskiej rodziny postanowił nauczyć się polskiego. Bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o polski ma ta szkoła http://makilen.pl/ z Krakowa.