Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolcenella

Mam dwóch kochanków i obaj mają wyrzuty sumienia, że zdradzają żony

Polecane posty

Gość dolcenella

Co za dzbany, po co oni tyle o tym myślą? :D Myślą, że mnie krzywdzą i żonę też hahaha, co oni wiedzą.

Gość gość
wszystko byłoby w porządku, gdyby powiedzieli o kochance żonom, a one by się zgodziły

Gość dolcenella
Właśnie tak, a oni nie chcą. Myślą, że wszystko pieprznie... A ja wolałabym, żeby one wiedziały.

Gość gość
Lepiej zeby wiedziały, to przynajmniej się rozwiodą i zgadniesz dwóch, którzy bedą Cię zdradzac :D

Gość gość
Jakby się rozwiedli to dla mnie już nie byliby łakomym kąskami. :D

Gość gość
nie rozwiodą się nadarzyła im się dobra w te klocki d***** a za zonę nikt nie chce takiej mieć a tak swoją drogą, jestes nikim

Gość dolcenella
"a za zonę nikt nie chce takiej mieć a tak swoją drogą, jestes nikim" - A kto powiedział, że ja chcę być żoną któregoś z nich? Nie będę im usługiwać, to oni mają mnie obsługiwać w łóżku. :) Czyli jak na nikogo - całkiem nieźle chyba co?

Gość gość
bycie żoną nie polega na usługiwaniu. chyba zły model z domu wyniosłaś. co z tego, że ci usługują w łóżku (a ostatecznie i tak robią to dla SWOJEJ WŁASNEJ przyjemności), skoro nie masz na świecie kogoś, dla kogo jesteś najważniejsza.

Gość gość
Dokładnie wykorzystują Cię, bo im na to pozwalasz. Myślisz, że oni robią Ci dobrze, oni myślą o sobie, żeby się spuścić, a tak to mają Cię za nic.