Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Polacy z różnych regionów różnią się mentalnoscia i wyglądem?

Polecane posty

Gość gość

Np zaskoczyły was inne zwyczaje niż w waszym regionie?

Gość gość
Jestem z pld kraju i jakoś nigdy nie podchodziły mi osobyz pn typu Szczecin Ełk, te które spotkałam były nie w moim typie

Gość gość
Ja jestem z łódzkiego i widzę różnice z północą, mają lekko niemcowata urodę, ze Śląska znowu same kwadratowe głowy prawie xd i slazacy wydają się takimi karyplami trochę ale nie wiem bo przelotem bylam

Gość gość
A z tym elkiem i północno wschodnia polska to prawda, jak byłam tam w macu to same takie napuszone zakapiory siedziały :D taka ruska mentalność

Gość gość
Ślązacy sie bardzooooo różnią. Tam nawet dziewczyny wyglądają jak pół Niemki :D a poza tym wszyscy mają max 180 cm.

Gość gość
Nie chodzi mi i wygląd a o dogadywanje się z nimi. Miałam okazję mieszkać z kimś z Ełku i Szczecina, nie moja mentalność. Mają się za takich panow trochę A Kaszubi to już inna bajka. Mówią że jak przechodziły oddziału polskiego wojska przez ich tereny to nawet woda nie chcieli częstować. To mają być Polacy?

Gość gość
Slazaczki wyglądają jak Niemki? Hahaha bredzisz dziewucho, ja jestem dziewczyna z sąsiedniego regionu i właśnie Slazaczki są bardzo ładne, właśnie wyglądają bardziej Polsko niż polki ze wschodu, właśnie na północy są takie jakieś dziwne

Gość gość
Nawet kiedyś mój chłopak powiedział że w Polsce jest taka zależność że im dalej na południe tym kobiety ładniejsze

Gość gość
A co do tych ze Szczecina to jacyś niedowaleni umysłowo są xd jak przyjechali w odwiedziny do nas w centralnej Polsce to wyjechałi z tekstem "przyjechaliśmy z zachodu " jakbyśmy jakimiś Białorusinami byli :D