Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily majac taka sasiadke jaka jest moja tesciowa? Wyrzuca kwiaty

Polecane posty

Gość gość

Sasiadki na klatce ustawily na parapecie kwiat doniczkowy. Juz trzeci raz im wyrzuca ten kwiat do smietnika. Tlumaczy sie tym, ze nie uzgdanialy z nia czy zgadza sie na dekoracje na wspolnej przestrzeni. A moim zdaniem powinna z nimi porozmawiac a nie byc chamska. Nie wiem co bym zrobila majac taka sasiadke, a z drugiej strony wszyscy powinni miec glos jak ma wygladac korytarz. Co o tym sadzicie>

Gość gość
Twoja teściowa jest złośliwa i tyle.

Gość gość
Głupia stara rura. Pewnie nauczycielka.

Gość gość
To po c****ja stawiaja te doniczki??? Wszystkie siebie warte

Gość gość
Skad wiesz ze nauczycielka? Jejuuu trafilas...tuz przed emerytura, juz mocno zgorzkniala. Jak to ona mowi, uczy w szkole "gnoje"

Gość gość
Masakra z tymi nauczycielkami ,miałam i mam z nimi do czynienia.Większość nie nadaje się do tego zawodu.Nie mają podejścia do ucznia. A BO POCO ODBĘBNI SWOJE 4 GODZ.I MA W D...

Gość gość
No moja tesciowa jawnie przyznaje ze nie znosi swojej pracy ale "w jakim innym zawodzie moglaby juz od 12:25 latac po Zarze w centrum handlowym" :/ o uczniach mowi ze to gnoje, tepaki, durnie i cwoki a dyrektor ze to gnoj i zy****y idiota

Gość gość
Jestem nauczycielem, kocham swoją pracę, kocham dzieci i szczerze to wśród współpracownikow nie spotykam podobnych. A Twoja teściowa chciałaby rządzić, być na świeczniku, nie chciałabym mieć takiej sąsiadki.

Gość gość
No, ona sama przyznaje, ze najlepiej czuje sie jak wszyscy na nia patrza, lubi zwracac na siebie uwage, dlatego czesto nosi ubrania nieadekwatne do wieku i figury, a najgorsze jest to jak probuje rzadzic innymi i wszystkich nauczac, np. mnie probuje nauczac jak mam wlasne dziecko wychowywac, ale ja jej sie nie daje. Natomiast akcja z kwiatkiem mnie zmrozila...co za baba

Gość gość
Czemu zakładasz ten sam temat po kilka razy? Uważasz się za lepszą niż teściowa?

Gość gość
Jak po kilka? Kiedys zalozylam ale nikt nie odpowiedzial wiec zalozylam znow. Wy zwrocilybyscie uwage takiej osobie czy jednak uznalybyscie ze szkoda strzepic jezyka i nic do niej i tak nie dotrze? P.S. Tak, uwazam sie za lepsza od kogos ktos zlosliwie utrudnia zycie sasaidom, jest wredny, dopieka tez synowym do bolu.

Gość gość
To ja z 12:17 - znam życie ;)

Gość gość
no chyba jednak chodzi o to ze kojarzysz mnie z innego tematu :P

Gość gość
Nie nie kojarzę ciebie z żadnego tematu. Myśl sobie co chcesz. Ty też z tych co zawsze wiedzą swoje, podobna jesteś do teciowej.

Gość gość
A ty co tak atakujesz? kobieto, masz jakis problem bos nerwowa o nic. Rozwin temat dotyczacy nauczycielek, jakie u nich obserwujesz zachowania skoro zgadlas kim jest tesciowa

Gość gość
W którym momencie cie atakuję ? Daj sobie spokój, żegnam.

Gość gość
Starsze nauczycielki nauczone są, że ich zawód to prestiż i wszyscy maja się im kłaniać w pas. Kwiaty, prezenciki itd. A prawie wszyscy nauczyciele uważają, że tylko oni pracują w tym kraju i to niesamowicie ciężko. Nie interesuje ich, że dany rodzić, aby zgłosić się na ich wezwanie musi brać urlop z pracy. Mało który nauczyciel nie jest wiecznie zmęczony.

Gość gość
Był juz taki temat. I ludzie sie tam wypowiadali, sama sie wypowiadałam. Po co piszesz w kółko to samo? Jak ci sie nudzi to idx poczytać, pobiegać lub zrób jakiejś staruszce zakupy.

Gość gość
12:57 A ty nie wchodz na temat ktory cie nie interesuje. Zamiast tego zrob cos dla wlasnego rozwoju, bo nie sadze by punktowanie zachowan innych bylo tymze.