Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ze mną jest coś nie tak ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata mój mąż 28. Jesteśmy trochę inni od siebie, on jest towarzyski ma dużo znajomych. Ja cicha spokojna dziewczyna z kompleksami. Jego kuple mają idealne dziewczyny / żony a ja jestem trochę przy kości i niestety nie jestem idealna. Często jego znajomi na mnie patrzyli inaczej, jak na głupią. Czasami miałam wrażenie że się śmieją ze mnie.. Jemu to nie przeszkadza jak wyglądam, zawsze powtarzał że kocha mnie za charakter a nie za kilka kilogramów.. Wszystko było pięknie do momentu w którym przestałam wychodzić, miałam problemy z akceptacją siebie. Nie jechalam nigdzie, cały czas w domu. On zaczął wychodzić i spotykac się z kolegami, robi to kilka razy w tygodniu. Raz sobie wypije z nimi ale to rzadko. Niestety zaczęło mi to przeszkadzać, jego znajomi nie cieszą się na mój widok a on tego nie widzi. Przez to też przestałam z nim wychodzić, on codziennie pracuje, kończy pracę o 16 i wraca o 20 bo zawsze gdzieś jedzie ze znajomymi. Mam tego dość bo wcale nie spędzamy czasu a on twierdzi ze nie chce siedzieć w domu. Czy przesadzam ? Nie wiem już co mam zrobić, kiedyś spędzaliśmy całe dnie, nie przeszkadzało mu to że ma znajomych. Zawsze byłam na pierwszym miejscu.. co mam zrobić ? Pomocy

Gość gość
tak autorko przesadzasz i mówie to jako kobieta. jesteś przerważliwiona na swoim i na jego punkcie. Co masz robić? wziać sie za siebie ! schudnąć, pomalowac, dobrze ubierać i więcej uśmiechać i uwierz jak poczujesz sie dobrze sama ze sobą to inni tez będa się czuć dobrze w twoim towarzystwie. twój facet cie kocha ale to młody człowiek i potrzebuje kontaktu ze znajomymi i to jest normalne a ty zamiast zamieniać sie w hetere zrób coś ze sobą nie jęcz i ZACZNIJ BYĆ SZCZEŚLIWA !