Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto formułki dla samców beta

Polecane posty

Gość gość

1. "jesteś fajnym facetem - na pewno znajdziesz odpowiednią kobietę" czyli "gardzę tobą i spadaj śmieciu" 2. "ojcem jest ten, który wychowuje" czyli "szukam męskiego bankomatu na dzieciora" 3. "pozostańmy przyjaciółmi" czyli "nie podniecasz mnie grzeczny ciulu" 4. "szukam odpowiedzialnego mężczyzny" czyli "szukam bogatego frajera gotowego na mnie łożyć i spełniać zachcianki którego zdradzę z badboy'em" 5. sakramentalne "tak" czyli "od teraz zmieniam się o 180 stopni, będę oziębłą jędzą i wydymam cię na podział majątku przy rozwodzie"

Gość gość
Chcecie by wam coś przetłumaczyć z języka bab?

Gość gość
samce alfa są tylko w świecie zwierząt, co za debil szuka tego u ludzi? chociaż niektórzy ludzie to też bydlaki i świnie, aaa, to moze wśród świn jakieś dziecko szuka samca alfa?

Gość gość
@18:12 Lepiej jakbyś napisał złe doświadczenia ze swoimi byłymi i ich zagrywkach. Może co niektórzy czytając to by opamiętali się i bardziej uważali w kontaktach z feminazistkami.

Gość gość
"samce alfa są tylko w świecie zwierząt, co za debil szuka tego u ludzi? chociaż niektórzy ludzie to też bydlaki i świnie, aaa, to moze wśród świn jakieś dziecko szuka samca alfa?" x Tłumaczenie na ludzki - ktoś pisze o babskich szwindlach, trzeba to zamaskować, a autora oczernić.

Gość gość
"@18:12 Lepiej jakbyś napisał złe doświadczenia ze swoimi byłymi i ich zagrywkach. Może co niektórzy czytając to by opamiętali się i bardziej uważali w kontaktach z feminazistkami. " x J.w.

Gość gość
zagrywki to maże mieć dzieciarnia, nie zniżaj mnie do swojego poziomu.

Gość gość
autor to kretyn i niech sobie poczyta, co to jest samiec alfa. panuje w stadzie, do władzy dochodzi zabijając poprzednika, potem jest zagryzany przez młodzeszgo i tak w kółko. ciapuś p**duś cpający prochy z netu nawet jak goli sobie jaja jest g.wnem a nie samcem alfa.

Gość gość
im milszym mezczyzna jestes tym mniejsze u kobiet szanse.

Gość gość
przetłumacz "o czym myślisz?"

Gość gość
im milszy facet tym ma mniejsze szanse u debilek i dobrze, niech debilki wiążą sie z hamami co je będą lać po mordzie.

Gość gość
Inne: 6. "Kochasz ją?" czyli tak naprawdę "masz jaja i rżniesz inne kobiety czy będziesz warował tylko przy mojej macicy?" 7. "Nie ma już prawdziwych mężczyzn" czyli "gdzie ja znajdę faceta który da mi po łbie?" 8. "Prawdziwy mężczyzna powinien" czyli "frajerzy niech będą naszymi ochroniarzami, tragarzami, szoferami a w zamian niech się cieszą, że są prawdziwymi facetemi. tymczasem rozchylimy nogi przed samcami alfa" 9. "Jesteś chujem" czyli "przy Tobie robię się mokra i nienawidzę siebie za to" 10. "Ja taka nie jestem" czyli "nawet gorsze rzeczy odwalam, ale muszę mieć dobrą reputację"

Gość gość
Czyli rozumiem, że jeżeli jakiś facet się kobiecie nie podoba to powinna mu powiedzieć wprost aby spier/dalał, tak? Ale wtedy napisałbyś, ze jest szma/tą lub su/ką, więc zdecyduj się chłopaczku.

Gość gość
Chyba ktoś cię rozczarował autorze i zamiast wziąć to godnie przelewasz swoje żale bawiąc się w mela gibsona z "o czym myślą kobiety?"

Gość gość
Pierwsze 3 punkty to częściowo racja, czwarty też częściowo, nie licząc tej wstawki z bed bojem. Ale reszta to bzdurne ogólniki jakiegoś paranoika, które można zarzucić każdej osobie jakby trochę to zmienić, ot co.

Gość gość
"Czyli rozumiem, że jeżeli jakiś facet się kobiecie nie podoba to powinna mu powiedzieć wprost aby spier/dalał, tak? Ale wtedy napisałbyś, ze jest szma/tą lub su/ką, więc zdecyduj się chłopaczku. " x W tłumaczeniu z babskiego na ludzki - "poucz mnie bo chcę Cię sprawdzić na ile jesteś męski".

Gość gość
dzieci czytaja jakieś głupoty a potem chcą zabłysnąć na kafe :) przecież to wszystko bzdury. ale rozumiem, spotka sie debilka z debilem, przeczytali w jakiejs książce dla debili jak sie mają zachopwywać, żeby potem odbyć stosunek za śmietnikiem lub pod mostem, no, może w kiblu na sedesie.

Gość gość
facet okazuje męskość przez swoje czyny, a nie przez wygadywanie głupot do idiotek.

Gość gość
"facet okazuje męskość przez swoje czyny, a nie przez wygadywanie głupot do idiotek. " x W tłumaczeniu - "rób coś dla mojej korzyści ciulu, bo to co piszesz mi szkodzi".

Gość gość
ty masz jakis problem ze sobą?

Gość gość
""Czyli rozumiem, że jeżeli jakiś facet się kobiecie nie podoba to powinna mu powiedzieć wprost aby spier/dalał, tak? Ale wtedy napisałbyś, ze jest szma/tą lub su/ką, więc zdecyduj się chłopaczku. " x W tłumaczeniu z babskiego na ludzki - "poucz mnie bo chcę Cię sprawdzić na ile jesteś męski"" x Zadałam proste pytanie, rozumiem, że odpowiedź cię przerasta? :)

Gość gość
z biegiem lat małolaty zakładaja coraz głupsze tematy.

Gość gość
Inne: 11. "Zwierzęta są takie niewinne, bezbronne" czyli "udam przed Wami debile, że opiekuję się słabymi istotami, by zamaskować że niszczę słabych facetów" 12. "Nie będę zjadać żyjących, czujących istot" czyli "będę udawać jaka jestem dobra, by nie wierzyli w moje przewinienia"

Gość gość
"Zadałam proste pytanie, rozumiem, że odpowiedź cię przerasta? usmiech.gif " x Tłumaczenie - "ciąg dalszy sprawdzania kiedy zmiękniesz"

Gość gość
no dokładnie, jak pisze osoba wyżej- gdy będziesz bezpośrednia to jesteś wtedy sooką i jędzą, ale jak delikatnie i subtelnie próbujesz zbyć adoratora to też się przyczepią :D czyli i tak źle i tak nie dobrze :D oni sami nie wiedzą czego chcą, a mówią że to my nie wiemy :D

Gość gość
trzeba być naturalną, ale nie rugającą sie debilką. taką co sie ruga zawsze omijam szerokim łukiem.

Gość gość
Czyli sam nie wiesz jak kobieta powinna odmówić facetowi, ale do każdej odmowy się dopiertolisz, ot tak dla zasady, aby tylko powrzucać na kobiety. A to niby kobiety są nieracjonalne, tsaaa.

Gość gość
"no dokładnie, jak pisze osoba wyżej- gdy będziesz bezpośrednia to jesteś wtedy sooką i jędzą, ale jak delikatnie i subtelnie próbujesz zbyć adoratora to też się przyczepią smiech.gif czyli i tak źle i tak nie dobrze smiech.gif oni sami nie wiedzą czego chcą, a mówią że to my nie wiemy smiech.gif " x Tłumacznie - "odwrócę kota ogonem i wszystko sprowadzę do przesady, a Ty samcu zrób z tym coś, bo też Cię testuję"

Gość gość
a co to za kretynizmy, wymyślanie kiedy kto zmięknie? i co znaczy mięknie? jak jakaś szmata naprawdę uważa, że powinna sama siebie traktować jak świnię na rzeź to proszę bardzo, ale po co do tego dopasowywać ideologię?

Gość gość
ja się testuje faceta? wywalając cyce czy od razu zdejmując majtki?