Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć że mam inne odczucia?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kimś już pół roku. Dobrze się z nim dogaduję, czuję chemię. Ale... on się bardzo zakochał i to widać. Nie będę tu opisywać co o tym świadczy, bo jestem tego pewna. Uwzględnia mnie nawet w swoich planach za parę lat. Nieraz pisze, że tęskni, kiedyś powiedział, że 1-2 dni od ostatniego spotkania mocno tęskni. Problem jest taki, że ja tesknię tylko... czasami. Teraz jestem w nowej pracy, mam do tego studia i jeszcze rzadziej zdarza mi się jakoś mocno tęsknić Ja nigdy nie byłam ludziolubna. A jak jeszcze mam z nimi kontakt na studiach i w pracy (praca z klientem)to mnie to trochę wykańcza. A tu jeszcze on, często chcący po nocach siedzieć Jakoś mi źle z tym, że on tak, a ja tak...

Gość gość
I pytanie w wątku jest, bo tak myślę - czy warto mu o tym mówić? my mamy ze sobą bardzo szczerą relację czy niepotrzebne to jest, bo źle to zrozumie i wynikną same kłopoty? ale też nie chcę kłamać że tęsknię, jak nie do końca tęsknię...

Gość gość
ogranicz spotkania rzadziej niz dotychczas od tego zacznij nie ma co im tłumaczyć oni sa z innej gliny a tak nawiasem w dzisiejszym dniu uczucie to rzadkośc moze nie warto tego zaprzepasic

Gość gość
temu facetowi wspolczuje, ty pewnie wkrotce przekonasz sie kogo stracilas. no coz...

Gość gość
Ale my nie spotykamy się często! Ostatnio tak wychodzi, że nieraz 2 razy w tygodniu... 19:48 Czego współczujesz? co mam zrobić? nie mam wpływu na swoje odczucia. Nie jestem z nim z braku laku (mam duże powodzenie). Dobrze się dogadywaliśmy, była też chemia (ale ona nie przeważała, naprawdę to była relacja z "równowagą", potrafimy przegadać prawie całą noc)

Gość gość
Co do uczucia, to ja jestem pewna, że moje uczucia do niego nie są aż tak silne jak jego do mnie Ale czy są zerowe... Też bym nie powiedziała. Ja się po prostu dziwnie czuję z powodu tego tęsknienia etc. Tak jakbym go... nie potrzebowała. Jest - jest dobrze, ale nie ma go - nie jest wcale tak źle... (może nie jakoś bardzo dobrze, ale źle też, bardziej... neutralnie).

Gość gość
no coz rzuc go jak tak masz

Gość gość
nie kochasz go

Gość gość
w jakim wieku jesteściee autorko?

Gość gość
ON 27. Ja 24.

Gość gość
oddaj go mi