Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to agresywni maniacy wyżywający się na kobietach

Polecane posty

Gość gość

I to forum jest tego dowodem, że wrogie tematy zakładają właśnie panowie w stosunku do kobiet. Nie na odwrót. Gdy kobieta zakłada jakiś wątek na t. problemu z facetem to go tak nie poniża nie obraża ani nie jest żądna zemsty ...A niejedna została ofiarą właśnie faceta. Nie jedna płacze do poduszki bo została oszukana, zdradzona, porzucona...

Gość gość
a kobiety wyzywają prawiczków którzy nigdy nie uprawiali seksu

Gość gość
No wiesz nie możesz obwiniać wszystkich kobiet , ja nigdy nie pomyślałabym nawet że można poniżyć prawiczka...to nonsens. W każdym razie ktoś musiał zacząć a z tego co tutaj na forum zauważyłam, to panowie są tymi prowokatorami..

Gość gość
Faceci to zuuuooo. Przynajmniej z mojej perspektywy. Niestety docelowo, to nic dobrego mnie z ich strony nie spotkało. Nawet ci pozornie porządni, dobrzy przyczynili się do obniżenia poczucia mojej wartości.

Gość wypierdek
kobiety prowokują kobiety na tym forum i tak to wygląda w realu

Gość gość
"Gdy kobieta zakłada jakiś wątek na t. problemu z facetem to go tak nie poniża nie obraża ani nie jest żądna zemsty ...' x Wystarczy napisać kilka słów gorzkiej prawdy o kobietach (bez wyzywania) i zaraz zlecą się wulgarne, chamskie baby.

Gość gość
śmiejecie się mężczyzn którzy nigdy nie uprawiali seksu

Gość gość
Jedno jest pewne że faceci nie radzą sobie z niepowodzeniami i dlatego są tacy agresywni, najbardziej jednak rzuca się w oczy na tym forum to że nie mogą się pogodzić z odrzuceniem ze strony kobiet.Kobiety odrzucone nie mają tyle nienawiści i są tak mściwe.

Gość gość
zakładacie debilne tematy, że polscy mężczyźni to brzydale a wy to co miss polonia ?

Gość gość
20:44 Może i tak jest co nie znaczy że zakładają takie nieprzyjemne wątki na t. facetów. Kobiety się bronią bo faceci ciągle wytykają wady kobiet nie odwrotnie.

Gość wypierdek
ale za słowa prawdy nie wolno się gniewać , pokażcie chociaż jedną kobietę, która nie posiada żadnych wad, większość posiada - krzywe nosy, - krzywe uszy, - krzywe nogi, - nawet krzywe tzytzki albo mają tzytzki różnej wielkości , - a kanały w waginach też mają krzywe

Gość gość
20:55 a teraz o swoich wadach napisz to się pośmiejemy , tylko pisz prawdę :D

Gość gość
To prawda kobiety jak są odrzucone to mimo wszystko zachowują zdrowy rozsądek i zamiast popadac w ciężka desperacje jak faceci czekają na lepszy moment w życiu , a faceci to jakaś masakra odrzucenie odrazu zamieniają a nienawiść pogardę chamstwo i wyzywanie się , co pogłębia ich problem bo zamiast do siebie przyciągać kobiety odpychaja je takim zachowaniem

Gość gość
Myślę że faceci nie potrafią przyjasc porażki z klasą tylko zachowują się jak bachory i dogryzaja kobietom zamiast mównicy się tak żeby im się podobać

Gość gość
tak to dlaczego w każdym temacie kobiety wyzywają mężczyzn od ruchaczy, nieudaczników, przegrywów życiowych ????

Gość gość
Pisałam o tym milion razy. Facet bez zainteresowania ze strony kobiet przeradza się w chamską bestię, która usiłuje się zemścić na kim się da.

Gość gość
Autorko masz jakiś problem i to sama ze sobą. Ja osobiście nie uważam facetów za maniaków wyżywających się na kobietach. (dla jasności jestem kobietą)

Gość gość
Tyle że autorka nie ma na myśli normalnych mężczyzn wiodących normalne życie, tylko odrzuty społeczne, które przesiadują na tym forum i zakładają dzień w dzień ziejące agresją tematy skierowane przeciwko kobietom.

Gość gość
Na dodatek są ułomni do tego stopnia, że nie potrafią obiektywnie na siebie spojrzeć i zrozumieć, że problem nie leży w kobietach, tylko w nich samych.

Gość gość
a kobiety nie zakładają wyzywają mężczyzn

Gość gość
Znowu ty. Ciągle wypisujesz o modelach, licówkach i chooy wie czym jeszcze. Ty również jesteś w jakimś stopniu opóźniony w rozwoju, piszesz w kółko to samo i jesteś ślepy na argumenty i nie masz za grosz samokrytyki.

Gość gość
22:12 a skad ty wiesz co autorka ma na myśli????

Gość gość
Powiedzmy, że to jedynie przypuszczenie, które nietrudno wysunąć na podstawie przewertowania 5 pierwszych stron tego forum. Mniej więcej co trzeci temat jest chamski wobec kobiet - kobiety to k/urwy, baby to szmaty, anal, oral wyrażany w obrzydliwy sposób wobec kobiet albo "termin" przydatności kobiety. Nietrudno się domyślić, że autorce głównie o świrów z tego forum chodzi.

Gość gość
21:21 Tu autorka oczywiście że miałam właśnie to na myśli, nie czepiałabym się niewinnych :p

Gość gość
Normalni mężczyźni wypowiadający się na tym forum nie piszą z taką frustracją i chamskim językiem.

Gość gość
gość dziś Widzisz żebym dzisiaj założył taki temat? Dałem sobie siana z zakładaniem tematów o modelach, ciachach

Gość gość
Bo to prawda, że lecą na wygląd

Gość gość
nie na wygląd sieroto tylko na inteligencje, pracowitość, klase, kulture .

Gość gość
Na wygląd resztę mają kompletnie gdzieś