Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wiosenne porządki robicie w swoim życiu?

Polecane posty

Gość gość

piszcie

Gość gość
postanowiłem pogodzić się z matką,spróbuję z nia jeszcze raz porozmawiać, ostatnim rokiem trochę zmądrzałem i chyba rozumiem te jej pretensje do mnie

Gość gość
porządki.... teraz kończe pranie, potem ogarnę podłogi i kurze, potem zakupy, potem pobiegam, potem nałoże maseczkę i byczenie... ot moje porządki na dziś :P

Gość gość
Jest motywacja wraz z nadejściem wiosny, chce się żyć. Ja się wzięłam trochę za siebie, bo za dużo ostatnio siedziałam przed kompem. Teraz codziennie wychodzę na rower lub na siłownie na świeżym powietrzu :) Wyrzuciłam też z mojego życia niektóre toksyczne osoby. Zmieniłam pracę, w sensie zaczynam nową od przyszłego miesiąca, dlatego mam teraz dużo czasu dla siebie. Wzięłam się za swój wygląd, ogarnęłam włosy i paznokcie na co nie było wcześniej czasu ani ochoty przez beznadziejną pracę. Porządków domowych robić mi się nie chce :D Uczę się języka obcego i pomagam w nauce chrześniakowi, ogólnie mam więcej czasu dla innych.. Fajny czas.

Gość gość
Ja to robię generalne porządki w domu. Sprzątanie od piwnicy po strych, pranie wszystkiego po zimie, dezynfekcja pościeli, która ląduje w szafie na lato, dokładne mycie okien, wywalanie rupieci i ubrań, których nie używałam dłużej niż 2 lata. Z wieloma rzeczami trudno się rozstać, ale robi się potem tyle wolnej przestrzeni, którą można zapełnić nowymi zakupami. :)))